Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
1. apr. 2023Hugo
BratislavaBratislava
Biblia
TV program
Moje Netky
11.03.2023 12:00 Gurmán
Špenátové fašírky s ryžou
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
11.03.2023 12:00 Gurmán

Špenátové fašírky s ryžou



Lístky mladého špenátu sú skvelé snáď vo všetkých úpravách. Nepotrebujú žiadne dlhé varenie, takže z nich už za pár minút vykúzlite lacné a nenáročné jedlá. Tento recept na špenátové fašírky si zamiluje celá rodina.


Suroviny:

 

250 g ryža

1 kg špenát

3 ks vajce

150 g strúhanka

2 PL červená mletá paprika

300 ml olej

soľ

mleté čierne korenie

 

Postup:

 

Ryžu a umyté špenátové listy uvaríme zvlášť v osolenej vode. Uvarené listy scedíme, pokrájame, zmiešame s ryžou, vajíčkami, strúhankou, ochutíme paprikou, korením a soľou. Všetko spolu dobre premiešame a urobíme malé fašírky, ktoré vyprážame v horúcom oleji. Ako prílohu podávame zemiakovú kašu a zeleninový šalát. 

 



reklama


Zdroj: KB Netky

Foto:  pixabay



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
ZOBRAZIŤ VIAC
NAJČÍTANEJŠIE
ZOBRAZIŤ VIAC
loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok