Aligátor v Južnej Karolíne zabil 69-ročnú ženu pri prechádzke so psami

NETKY.SK • 5 Júl 2023, 14:30 • 2 min
Aligátor v Južnej Karolíne zabil 69-ročnú ženu pri prechádzke so psami

Podľa úradov išlo už o druhý smrteľný útok aligátora v okrese Beaufort v Južnej Karolíne v priebehu jedného roka.

slovakia

left justify in out

69-ročná žena bola v utorok napadnutá a následne usmrtená aligátorom, keď sa prechádzala so psom v jej susedstve na Hilton Head Island v Južnej Karolíne, uviedli úrady. Šerifský úrad Beaufort County uviedol, že ide o druhý smrteľný útok aligátora v okrese v priebehu roka. 

 

Ženu, ktorá zomrela v utorok, našli na okraji lagúny v Spanish Wells, rezidenčnej komunite na Hilton Head Island. Z domu odišla okolo 7:00 hodiny ráno, aby vyvenčila svojich psov, no naspäť už sa vrátili len psy. Jej príbuzní sa ju rozhodli hľadať. Jej telo našli asi o dve a pol hodiny neskôr po útoku aligátora, žena bola na mieste vyhlásená za mŕtvu. 

 

Podľa oddelenia pre prírodné zdroje to bolo šieste úmrtie v Južnej Karolíne spojených s aligátormi od roku 2000. Úrady v okrese Beaufort zareagovali na podobný incident minulý august, keď bola v rybníku neďaleko Hilton Head Island nájdená mŕtva 88-ročná žena.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
nytimes.sk, Foto: unsplash
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies