Soumah ukončil gólové suchoty Slovana: Mne to pomohlo, tímu nie

NETKY.SK • 27 November 2014, 22:19 • 2 min
Soumah ukončil gólové suchoty Slovana: Mne to pomohlo, tímu nie

BRATISLAVA - Česť futbalistov Slovana Bratislava v Európskej lige UEFA 2014/2015 zachraňoval vo štvrtkovom zápase proti Young Boys Bern (1:3) Seydouba Soumah. Po 371 minútach síce ukončil strelecké suchoty svojho tímu v EL, ani jeho gól napokon v konečnom účtovaní "belasým" nepomohol.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný Guinejčan sa presadil v 11. minúte, keď ho neustrážila hosťujúca defenzíva a svoj rýchly únik zakončil gólom na 1:1. "Som šťastný aspoň za ten jeden gól, nemôžem však vysloviť spokojnosť s konečným výsledkom. Osobne mi to pomohlo, kolektívu však nie, a to ma nemôže tešiť," uviedol po stretnutí Soumah.

 

Pred chudobnou návštevou na Pasienkoch sa domáci útočník prezentoval svojím individuálnym talentom. Bez výraznejšej podpory spoluhráčov však na hrote veľa vody nenamútil. "Bol som hrotový hráč. Keď som dostal loptu na nohu, snažil som sa ju podržať, potiahnuť dopredu a vytvoriť tlak na defenzívu," ozrejmil Soumah a k tímovému výkonu dodal: "Nepovedal by som, že to bol náš najlepší duel v Európskej lige. Určite to však bolo lepšie ako v prvom vzájomnom zápase v Berne." V metropole Švajčiarsku Slovan prehral 0:5.

 

Ani vo štvrtok sa slovenský majster nevyhol niekoľkým zaváhaniam, ktoré ho napokon stáli úspešný výsledok. Hoci je jeho účinkovanie na domácej a európskej scéne počas jesene veľmi kŕčovité, zbrane neskladá. "Každý deň sa snažíme poučiť z chýb, ktoré sme urobili v minulosti. Žiaľ, spravili sme ich aj v tomto zápase, a preto nemôže pomýšľať na úspech. Nezostáva nám nič iné, len stále pracovať na ich odstránení," dodal Soumah.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies