Šokujúce VIDEO Muž na ulicu vyhodil utýranú, gravídnu a ochrnutú fenku! Ako dopadol jej príbeh?

NETKY.SK • 20 Marec 2018, 18:12 • 2 min
Šokujúce VIDEO Muž na ulicu vyhodil utýranú, gravídnu a ochrnutú fenku! Ako dopadol jej príbeh?

Brutalita, týranie či vyhadzov, to sú problémy chodiacich a dýchajúcich „vecí“ s názvom psy alebo zvieratá, ktoré zúfalo čakajú na uznanie a označenie „živá bytosť.“ Tento vyšší status by mali na Slovensku dostať o rok.

slovakia

left justify in out

Svoje si prežila aj fenka jazvečíka menom Maria. Majiteľ ju zanedbával a týral tak, že ochrnula na zadné nohy. Pod vidinou zárobku ju dal pripustiť, aby na šteniatkach zarobil. Píše web Virality.

 

FOTO Najškaredší pes na svete našiel záchranu, zmenil sa na nepoznanie!

 

Gravidita fenky sa však skomplikovala a veterinár povedal, že bude potrebovať cisárky rez. To by ale stálo nemalé peniaze. Majiteľ Mariu teda vyhodil z domu zúboženú, gravidnú a ochrnutú na obe zadné nohy. Svoje nenarodené potomstvo teda ťahala svetom len na predných, hladná a uzimená. V takomto stave ju našli dobrovoľníci z organizácie Friends of Emma z Texasu ešte v roku 2015.

 

Zobrali ju z ulice a postarali sa o ňu. Veterinár zistil, že má anémiu a množstvo infekcií. Okrem toho bola silne traumatizovaná a bála sa ľudí. Záchrancovia jej však dali všetko, čo potrebovala. Maria aj jej šteniatka dnes už majú nový domov. 

 

Najväčší šok prišiel, keď fenka akoby zázrakom začala opäť chodiť. Na záberoch vidno, že zadné nohy alebo jedna z nich stále nie je úplne v 100% stave ale dokáže aj pobehnúť. Maria tiež postupne začala opäť dôverovať ľuďom. 

 

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies