Politici sa nedokážu dohodnúť, Kolíková je stále za štvorkoalíciu

NETKY.SK • 28 Marec 2021, 13:43 • 2 min
Politici sa nedokážu dohodnúť, Kolíková je stále za štvorkoalíciu

V nedeľu sme svedkami niekoľkých politisckých diskusií. V jedenj z nich sa stretli Ján Budaj, Mária Kolíková a Richard Raši.

slovakia

left justify in out

dnešnej časti diskusnej relácie televízie Markíza Na tel podpredsedníčka strany Za ľudí Mária Kolíková uviedla, že stále stojí za štvorkoalíciu, priestor na trojkoalíciu nevidí. Povedala tiež, že dnes o 18:00 bude rokovať predsedníctvo strany. Podľa jej slov je strana Za ľudí je jednotná.

 

Minister životného prostredia Ján Budaj si myslí, že  je tu stav nedohody a premiér Igor Matovič, ktorý pôsobí v rovnakom klube, má pozíciu, aby dohodu vytváral. Rokovania vidí ako veľmi otvorené.

 

„Ak sa nedohodne koalícia, bolo by nezodpovedné, keby premiér podával demisiu,“ povedal Budaj.

 

HLASUJTE: DOKÁZALA BY TROJKOALÍCIA DOVLÁDNÚŤ DO ROKU 2024? Ani dnes nebude chýbať populárne hlasovanie. Keďže však máme...

Uverejnil používateľ Na telo s Michalom Kovačičom Nedeľa 28. marca 2021

 

 

Budaj dodal, že nová funkcia pre Matoviča - vicepremiér pre boj s korupciou, nie je vytvorená ani ju nikto nepredložil na koaličnú radu ako jasnú predstavu.

 

Richard Raši z Hlasu do budúcnosti vylučuje zo spolupráce iba jediného partnera, a to je ĽSNS alebo jeho klon, čím myslel stranu Republika. Raši hovorí, že nie je automatické, že vznikne tandem Pellegrini-Fico. „Každý by sa mal vyjadrovať k tomu, ako bude vláda vyzerať až po voľbách," povedal.

 

Už zajtra budem diskutovať v relácií Na telo s dvoma zástupcami rozpadajúcej sa koalície.

Uverejnil používateľ Richard Raši Sobota 27. marca 2021



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies