Členovia OĽaNO stoja za premiérom a Marekom Krajčím, Sulík podľa nich pandémiu zľahčuje

NETKY.SK • 11 Marec 2021, 06:03 • 2 min
Členovia OĽaNO stoja za premiérom a Marekom Krajčím, Sulík podľa nich pandémiu zľahčuje

BRATISLAVA - Poslanecký klub hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) stojí za premiérom Igorom Matovičom a ministrom zdravotníctva Marekom Krajčím (obaja OĽaNO).

slovakia

left justify in out

Uviedol to vo videu predseda klubu Michal Šipoš (OĽaNO). Dodal, že ak sa majú rozprávať o rekonštrukcii vlády, majú k tomu zodpovedne pristúpiť všetky koaličné strany. Podľa neho zatiaľ nevideli žiadnu sebareflexiu od strany Sloboda a Solidarita (SaS).

Šipoš doplnil, že predseda liberálov Richard Sulík od začiatku pandémie situáciu zľahčoval, spochybňoval prijaté opatrenia a na súčasnom stave nesie svoj podiel zodpovednosti.

 

Súvisiaci článok: Strane Sloboda a Solidarita stačí odvolanie Mareka Krajčího, Za ludí sa snažia o zotrvanie vládnej koalície štyroch strán

 

Podotkol, že jeho návrh na výmenu predsedu vlády znamená jej pád a nie rekonštrukciu. „Na rokovaniach o personálnych zmenách vo vláde má plný mandát vedenie hnutia,“ uzavrel.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona