Šoféroval aj napriek zákazu, hrozia mu dva roky väzenia

NETKY.SK • 12 September 2015, 13:08 • 2 min
Šoféroval aj napriek zákazu, hrozia mu dva roky väzenia

TRNAVA - Polícia obvinila z marenia výkonu úradného rozhodnutia 24-ročného muža zo Serede. Vodič ešte v júli jazdil v Seredi na Škode Fabia, kde ho zastavovala hliadka polície.

slovakia

left justify in out

Ako dnes informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová, šofér auta na pokyny polície na zastavenie nereagoval, pokračoval v jazde cez križovatku, pričom prešiel na červenú. Na Ulici Pribinu následne nezvládol riadenie a narazil do odstavenej Škody Fabia. Po dopravnej nehode pokračoval v jazde až na Ulicu Slnečnú, kde pred rodinným domom zaparkoval a odišiel preč.

 

„Lustráciou v evidenciách polícia zistila, že vodič má uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá,“ konštatovala. Za marenie výkonu úradného rozhodnutia mu môže byť uložený trest odňatia slobody až na dva roky.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies