V Trnave sa začalo tradičné podujatie Májový kvet, potrvá štyri dni

NETKY.SK • 11 Máj 2023, 11:30 • 2 min
V Trnave sa začalo tradičné podujatie Májový kvet, potrvá štyri dni

TRNAVA - Trojičné námestie a Hlavná ulica v Trnave od štvrtka do nedele (14. 5.) zapĺňajú stánky tradičného podujatia Májový kvet.

slovakia

left justify in out

Okrem záhradných aj izbových kvetov, okrasných drevín a sadeníc ponúka aj sprievodné podujatia, informoval riaditeľ Oblastnej organizácie cestovného ruchu (OOCR) Trnava Tourism Alexander Prostinák. "Súčasťou štvordňového kvetinového trhu budú tiež sprievodné divadielka pre deti, workshopy aranžovania kvetov, pletenia makramé, ako aj prednášky o ovocinárstve bez chémie," uviedol.

 

img

 

Trh funguje všetky štyri dni od 8.00 do 18.00 h, v piatok (12. 5.) je naplánovaný o 10.00 h kvetinový sprievod mestom, popoludní v ten deň a aj počas víkendových dní bude workshop aranžovania v podaní študentov Spojenej školy Rakovice pri Piešťanoch a prednáška Davida Fendricha Chutné ovocie bez nechutnej chémie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies