Sny o ex a darčeky, ktoré vám pripomínajú váš vzťah: Ako sa s nimi rozlúčiť a ísť ďalej

NETKY.SK • 18 Január 2024, 15:30 • 2 min
Sny o ex a darčeky, ktoré vám pripomínajú váš vzťah: Ako sa s nimi rozlúčiť a ísť ďalej

Ste pripravení na nový vzťah, alebo ešte stále máte nejaké veci od svojej ex? Možno si ani neuvedomujete, že vás niečo spája so svojou bývalou láskou, a bráni vám v tom, aby ste sa otvorili novej osobe. Prečítajte si, aké sú to veci, ktoré by ste mali vyhodiť, alebo vrátiť ex, ak chcete ísť ďalej.

slovakia

left justify in out

Rozchod je ťažká skúška pre každého. Niektorí sa z neho dostanú rýchlo, iní potrebujú viac času a trpezlivosti. Ako zistiť, či ste sa už cez svojhu ex preniesli a môžete sa pustiť do nového vzťahu? Pozorujte tieto znaky, ktoré vám napovedia, že ešte nie ste úplne pripravení na ďalšiu lásku.

Stále myslíte na svoju bývalú polovičku

Jedným z najjasnejších znakov, že ešte nie ste cez svojhu ex, je to, že si na ňu stále spomínate. Či už je to každý deň, alebo len občas, ak vás ešte stále zaujíma, čo robí, s kým je, alebo ako sa má, znamená to, že ešte nie ste úplne uzavreli túto kapitolu.

Ak sa vám o nej sníva, alebo sa vám vybavuje pri počúvaní vašej spoločnej pesničky, je to tiež signál, že ešte máte nevyriešené pocity.

Neprerušený kontakt?

Ak sa ešte stále stretávate, voláte, alebo píšete so svojou ex, je to ďalší dôkaz, že ešte nie ste cez ňu. Možno si myslíte, že môžete zostať priateľmi, ale v skutočnosti tým len predlžujete svoje utrpenie. Ak chcete ísť ďalej, musíte prerušiť všetky väzby, ktoré vás spájajú so svojou ex. Inak sa budete neustále vracať k minulosti a nebudete sa vedieť otvoriť novej osobe.

Hmotné veci od ex stále uchovávate

Ak ste si nevyhodili, alebo nevrátili darčeky, oblečenie, alebo iné veci, ktoré ste dostali od svojej ex, je to ďalší znak, že ešte nie ste cez ňu. Tieto veci vám pripomínajú váš vzťah a bránia vám v tom, aby ste sa s ním zmierili. Ak chcete ísť ďalej, musíte sa zbaviť všetkého, čo vás spája so svojou ex.

Nechajte si len spomienky, ktoré sú vám drahé, ale nechajte ich v minulosti.

Nekončiace porovnávačky

Ak sa zoznámite s niekým novým, ale stále ho porovnávate so svojou ex, je to ďalší znak, že ešte nie ste cez ňu. Možno hľadáte v novom partnerovi rovnaké vlastnosti, alebo naopak, chcete nájsť niekoho úplne iného. Akokoľvek to robíte, nie je to fér voči novému človeku, ktorý si zaslúži vašu plnú pozornosť a rešpekt. Ak chcete ísť ďalej, musíte prijať, že každý človek je iný a má svoje klady a zápory.

Nesnažte sa meniť nového partnera podľa svojej ex, ale buďte otvorení novým skúsenostiam.

Strach z nového

Ak sa bojíte zaviazať sa novému vzťahu, je to ďalší znak, že ešte nie ste cez svojhu ex. Možno máte strach z opakovania rovnakých chýb, alebo z toho, že budete znova zranení. Možno si myslíte, že nikdy nenájdete niekoho takého, ako bola vaša ex, alebo že nezaslúžite šťastie.

Ak chcete ísť ďalej, musíte prekonať svoje obavy a dať šancu novému vzťahu. Nechajte sa uniesť svojimi pocitmi a dôverujte novému partnerovi. Nezatvárajte sa pred láskou, pretože ona je tá, ktorá vás uzdraví.

Zdroje:

https://www.interez.sk/blog/niekedy-to-trva-dlhsie-toto-je-10-znakov-ze-ste-sa-este-nedostali-cez-svojho-ex/

https://www.interez.sk/blog/11-znakov-ze-ste-sa-este-nepreniesli-cez-ex/

https://odzadu.startitup.sk/mas-pocit-ze-este-stale-milujes-svojho-ex-otestuj-sa-a-zisti-pravdu/

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lucie Balgová
titulná foto: wearesololiving.com
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies