Snovonne sa predstaví v troch slovenských mestách

NETKY.SK • 4 Február 2015, 10:27 • 2 min
Snovonne sa predstaví v troch slovenských mestách

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Snovonne žijúca v USA sa v rámci aktuálneho Prelude to a Bitch Tour 2015 predstaví aj v troch slovenských mestách.

slovakia

left justify in out

Interpretka spolu s kapelou, ktorú tvoria Samuli Tuomas Mäkelä (gitara), Peter Báleš (basgitara) a Lukáš Michálek (bicie), vystúpi vo štvrtok 19. februára v bratislavskom klube Randal, o deň neskôr v banskobystrickom Klube 77 a 21. februára v nitrianskom Frankie Rock Clube. Ako hosť sa predstaví kapela JTR Sickert.

 

Formácia okrem toho vystúpi aj 17. februára v Prahe, 18. februára v Brne, ale zavíta aj do Fínska, Talianska, Litvy, Lotyšska a Poľska, pričom predstaví pripravovaný album The Child and the Bitch (Chronicles 1984 - 2014). Financie na nahrávanie počinu sa hudobníci snažia získať prostredníctvom crowdfundingovej kampane na portáli Indiegogo.com. Produkciu má na starosti Eric Koondel zo štúdia Audio Refinery, ktorý sa podieľal aj na ostatnom albume Snovonne s názvom The Nightmare Bride (2012). Štúdiovka vyjde pod značkou Rogue Records America. 

 

"Album sa zaoberá vzťahom medzi detskou dušou a mysľou dospelého človeka a potrebou udržať obe v akejsi rovnováhe. Mojím cieľom je nahrať platňu, na ktorej neriešim čo je dobré a čo zlé, alebo čo je populárne a čo nie. Hotovú nahrávku nerobí dobrou len to, ako znie. Musí to byť komplexné umelecké dielo - potrava pre dušu," uviedla na margo novinky Snovonne, ktorá má okrem spomínaného albumu Nightmare Bride na konte aj nahrávku It's Sno, Baby - Not Sugar (2009). 

Termíny slovenskej časti Prelude to a Bitch Tour 2015: 
19. februára - Randal, Bratislava (+ JTR Sickert) 
20. februára - Klub 77, Banská Bystrica (+ JTR Sickert) 
21. februára - Frankie Rock Club, Nitra (+ JTR Sickert) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies