Smrteľný náraz do stromu pri Vrbovom neprežila 19-ročná spolujazdkyňa

NETKY.SK • 24 Apríl 2023, 13:40 • 2 min
Smrteľný náraz do stromu pri Vrbovom neprežila 19-ročná spolujazdkyňa

VRBOVÉ - Spolujazdkyňa vo veku 19 rokov zahynula v pondelok ráno pri dopravnej nehode vozidla Audi A6 pri Vrbovom v okrese Piešťany.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročnému vodičovi auta policajti namerali v dychu 0,71 promile alkoholu, informovala o tom trnavská krajská policajná hovorkyňa Zlatica Antalová. "Pred 6.00 h išlo auto v smere na obec Krajné. Pri prejazde ľavotočivej zákruty zišiel vodič z doposiaľ nezistených príčin mimo cesty a narazil do stromu. Pri nehode utrpel zranenia aj on, spolujazdkyňu záchranári v kritickom stave transportovali do piešťanskej nemocnice. Tam neskôr zraneniam podľahla," uviedla Antalová.

 

Vodičovi na mieste zadržali vodičský preukaz a ďalšiu jazdu mu zakázali. Presné príčiny a okolnosti nehody sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania. Polícia upozorňuje najmä mladých a menej skúsených vodičov, aby nepreceňovali svoje schopnosti a aby v žiadnom prípade nesadali za volant pod vplyvom alkoholu alebo drog. Podľa Antalovej z 11 smrteľných nehôd, ktoré zaznamenali v poslednom čase, bolo osem spôsobených nárazom auta do stromu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies