Smola Švajčiarky pred zrakmi domácich fanúšikov, pre Gutovú sa sezóna skončila

NETKY.SK • 10 Február 2017, 15:44 • 2 min
Smola Švajčiarky pred zrakmi domácich fanúšikov, pre Gutovú sa sezóna skončila

St. Moritz - Pre švajčiarsku lyžiarku Laru Gutovú sa predčasne skončila sezóna 2016/2017. Utrpela roztrhnutie skrížených väzov, ako aj poškodenie menisku v ľavom kolene.

slovakia

left justify in out

Gutová spadla v tréningu slalomu medzi súťažnými časťami piatkovej alpskej kombinácie na majstrovstvách sveta. Helikoptérou ju transportovali do nemocnice v St. Moritzi, kde sa podrobila vyšetreniam. Tie odhalili vážnosť zranení, pre ktoré už na šampionáte v rodnej krajine nezabojuje o stupne víťazov v zjazde či obrovskom slalome. Na úvod získala bronz v super-G. Po zjazde do kombinácie figurovala na tretej pozícii.

 

Dvadsaťpäťročná Gutová okrem toho prišla o možnosť obhájiť veľký glóbus za celkové prvenstvo vo Svetovom pohári. V tejto sezóne stihla nazbierať 1023 bodov, čo ju priebežne radilo na druhé miesto za Američanku Mikaelu Shiffrinovú. Informovala o tom agentúra DPA.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies