GAMING Zaujímavý plán Indie herného vývojára! Prekvapil netradičnou špeciálnou verziou svojej hry

NETKY.SK • 29 Máj 2022, 16:00 • 2 min
GAMING Zaujímavý plán Indie herného vývojára! Prekvapil netradičnou špeciálnou verziou svojej hry

Dobrá správa, ktorú ocenia najmä „herní piráti“. Ide o netradičnú platformu, kde sa vo väčšine prípadov nelegálne zverejňuje herný obsah. Tentoraz je to však celkom opačne.

slovakia

left justify in out

Please Fix The Road je logická hra, ktorá už na prvý pohľad zaujme grafickým štýlom. Hráči budú musieť zapojiť mozgové závity, aby vyriešili zaujímavé výzvy, kde bude potrebné pripraviť a správne spojiť dlaždice hernej plochy, aby sa dopravné prostriedky a iné herné objekty bezpečne presunuli z jedného miesta na druhé.

 

 

Indie herný vývojár sa rozhodol vytvoriť a zverejniť „oficiálnu“ pirátsku verziu. Určite to nie po prvý raz, kedy herní vývojári použili netradičný spôsob boja s nelegálnym sťahovaním hier.

 

Autor hry sa rozhodol zverejniť jeho herný obsah aj na digitálnych online distribučných platformách GOG a Itch.io, kde nebude hra zabezpečená žiadnou DRM ochranou. To znamená, že bude väčšia pravdepodobnosť ocitnutia sa tejto nechránenej verzie hry Please Fix the Road na torrentoch a na stránkach, kde sa šíri warez (autorské diela, s ktorými sa nakladá nelegálne).

 

Herný vývojár Ariel Jurkowski uviedol na sociálnej sieti, že jeho pirátska verzia bude mať všetky herné levely z oficiálnej hry, no nebude ju ďalej aktualizovať. Aby to bolo zaujímavejšie, niektoré elementy v hre budú jednoznačne naznačovať, že ide o pirátsku verziu hry. Medzi tie patrí napríklad: pirátska hudba v úvode hry, pirátska tvár pri možnostiach hry alebo dôležitá výzva na zakúpenie hry.

 

 

Jurkowski pevne verí, že niektorí hráči, najmä tí, ktorí si jeho hru nemôžu zakúpiť z akejkoľvek príčiny, ocenia jeho „oficiálnu pirátsku“ verziu.

 

 

Please Fix The Road bude dostupná na týchto platformách: Steam, GOG, Itch.io.

 

 

Možno vás zaujme: GAMING Nová Mafia je v procese vývoja! Máte radi mafiánsky svet? Príďte sa pozrieť na hudobný koncert



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies