LN: Slováci s malou šancou na postup. Calzona: Budem veľmi prísny na disciplínu

NETKY.SK • 22 September 2022, 08:56 • 2 min
LN: Slováci s malou šancou na postup. Calzona: Budem veľmi prísny na disciplínu

BRATISLAVA - Našich futbalistov čakajú dva náročné zápasy v Lige Národov, pod novým vedením trénera Calzonu sa každý z hráčov bude chcieť ukázať. S postupom zo skupiny C to nevyzerá najlepšie, no tréner Calzona je optimistický.

slovakia

left justify in out

Treba si uvedomiť, že reprezentujeme našu krajinu

 

Slováci sú pred záverečným dvojzápasom v tabuľke 3. skupiny C-divízie na druhom mieste o štyri body za vedúcim Kazachstanom. Kazachovia nastúpia vo štvrtok doma proti Bielorusku a potom ich čaká v nedeľu zápas v Azerbajdžane. Futbalisti SR predtým pod vedením Štefana Tarkoviča zdolali Bielorusko 1:0 a rovnakým výsledkom aj Azerbajdžan, no s lídrom tabuľky prehrali doma 0:1 a vonku 1:2. "Čakajú nás nepríjemní súperi, ale ja si myslím, že to bude o nás. Ak budeme my pripravení. Máme top hráčov, musíme sa dobre pripraviť, aby sme to zvládli. Chceme vyhrať oba zápasy. Uvidíme, čo potom bude. Hlavné je, aby sme zvíťazili hneď v prvom," uviedol slovenský stredopoliar László Bénes.

 

 

Ešte pred zápasmi v Lige Národov rozšíril tréner Calzona svoj realizačný tím o druhého asistenta Simoneho Bonomiho, ktorý sa pridal ku Gianlucovi Segarellimu"Nie sme v tabuľke na najlepšom mieste, práve preto som tu. Môj cieľ je, aby si hráči uvedomili, že reprezentujú svoju krajinu. Budem veľmi prísny ohľadom disciplíny a budem od nich chcieť, aby počas zrazov zabudli na svoje kluby. Najlepším riešením je vždy spolupráca a to znamená aj zodpovednosť voči svojim úlohám," povedal Calzona po svojom príchode na Slovensko.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies