SMER - SSD zásadne odmieta progresívnu sexuálnu výchovu na školách, ktorá ma mýliť naše deti. Rodičia majú právo povedať nie!

NETKY.SK • 30 Jún 2023, 08:12 • 2 min
SMER - SSD zásadne odmieta progresívnu sexuálnu výchovu na školách, ktorá ma mýliť naše deti. Rodičia majú právo povedať nie!

Vážení priatelia, my sme si už zvykli v SMERe, že sme zodpovední za všetko, ale na niektoré obvinenia musím priamo reagovať. Najnovšie je vraj SMER – slovenská sociálna demokracia a jeho poslanci zodpovedný za to, že v parlamente neprešiel návrh zákona, mimochodom z dielne OĽaNO a pána Vašečku, ktorý do určitej miery ako keby dával kontrolu nad progresívnou sexuálnou výchovou v školách,.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Chápem, že sme v predvolebnej kampani a prosím kolegov v parlamente, s ktorými máme veľmi dobré vzťahy, teraz sa osobitne obraciam na pána Tarabu, aby sme takéto dezinformácie po Slovensku nešírili. Takže po prvé, tento zákon sme v prvom čítaní podporili a po druhé, včera sa vôbec v parlamente nehlasovalo o zákone, ale hlasovalo sa o jednom procesnom návrhu, procedurálnom návrhu, či je možné alebo nie je možné skrátiť lehotu, aby sme mohli hlasovať o nejakých pozmeňujúcich návrhoch. A tu sa poslanci strany SMER – slovenská sociálna demokracia zdržali, lebo vždy to pri takýchto procedurálnych návrhoch robia. Ak sa tento zákon objaví na ktorejkoľvek mimoriadnej schôdzi Národnej rady Slovenskej republiky, tak veľmi radi zaň zahlasujeme, ale včera skončila schôdza, preto už nebol žiadny priestor na pokračovanie v rokovaní o tomto školskom zákone.
A je také zvláštne, nám niečo v tejto oblasti vyčítať, pretože bol to práve SMER – slovenská sociálna demokracia , ktorý zakotvil do Ústavy Slovenskej republiky definíciu manželstva, že manželstvo je jedinečný zväzok muža a ženy. Takže ešte raz poprosím všetkých, trošku vzájomnej korektnosti by nezaškodilo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky.sk
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies