Tri titulové zápasy v jeden večer: RFA korunuje nových kráľov organizácie!

NETKY.SK • 23 September 2023, 18:00 • 2 min
Tri titulové zápasy v jeden večer: RFA korunuje nových kráľov organizácie!

POVAŽSKÁ BYSTRICA / PRAHA - Po oznámení turnaja v ten istý deň organizáciami RFA a IAF promotéri spojili sily a počas 11. novembra sa uskutoční len jeden galavečer bojových umení. Predstavia sa na ňom bojovníci oboch organizácií a dokopy uvidíme až tri titulové zápasy.

slovakia

left justify in out

Real Fight Aréna korunuje dvoch nových šampiónov, zatiaľ čo šampióna ťažkej váhy IAF Yevheniiho Orlova čaká obhajoba. Podujatie s názvom RFA x IAF Special Title Night prebehne 11. novembra. Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal.cz.

 

Z dočasného šampióna právoplatný?

 

O titul strednej váhy RFA sa naposledy mal pobiť Dominik Humburger s Avramovičom, no srbský bojovník bez udania dôvodu zápas na poslednú chvíľu odvolal. Na short notice sa podarilo promotérom nájsť náhradu v podobe KSW bojovníka Maciejowskeho, ktorého Humburger ukončil v 3. kole a stal sa dočasným šampiónom.

 

Tentokrát bude mať príležitosť získať právoplatný titul v súboji s Davidom Hoškom. Ten si svoju šancu vybojoval na poslednom RFA 12 v Považskej Bystrici, kde ukončil Michala Glosa na TKO v 2. kole. Promotér Marhanský na tlačovej konferencii po turnaji okamžite potvrdil, že duel Humburger vs. Hošek uvidíme na novembrovom turnaji v Prahe.

 

 

Mawar dostal druhú šancu

 

V súčasnosti azda najskloňovanejšie meno česko-slovenskej postojovej scény Tadeáš „Mawar“ Růžička nezažíva posledné mesiace najlepšie obdobie kariéry. Napriek problémom v osobnom živote a opletačkami so zákonom sa mu však promotéri rozhodli dať príležitosť ukázať svoje umenie v klietke a rovno v titulovom zápase.

 

Ten už mal dlho sľúbený s víťazom zápasu Mikula vs. Nuska, ktorý na RFA 9 lepšie zvládol reprezentant bratislavskej Octagon Fighting Academy. Jacob Mikula sa tak môže stať prvým slovenským šampiónom organizácie RFA. Jeho duel s Mawarom prebehne vo váhe do 75 kilogramov pod pravidlami Real Fight.

K Orlovovi sa prebojoval Cverminátor

 

Keďže sa v Prahe predstavia aj bojovníci I Am Fighter, uvidíme šampiónsky duel aj v rámci tejto organizácie. Súčasný šampión Yevhenii Orlov bude obhajovať titul proti Alexovi Cvernovi, ktorý si svoju šancu vybojoval expresným knokautom v Poděbradoch proti Davidovi Závodovi. 11. novembra teda uvidíme dokopy až tri titulové zápasy. Vstupenky na RFA x IAF Special Title Night si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal.cz.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: RFA Foto: RFA / Matúš Zeťák
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies