Slovnaft otvára program Growww, ponúkne 12 pracovných miest pre absolventov vysokých škôl

NETKY.SK • 27 Február 2017, 19:00 • 2 min
Slovnaft otvára program Growww, ponúkne 12 pracovných miest pre absolventov vysokých škôl

BRATISLAVA – Dvanásť absolventov univerzít a vysokých škôl s maximálne ročnou praxou získa zamestnanie v spoločnosti Slovnaft, ktorá otvára 11. ročník programu Growww. Mladí ľudia so záujmom o prácu v medzinárodnej spoločnosti sa môžu uchádzať o pozície na Slovensku aj v ďalších krajinách, kde pôsobí Skupina Mol, materská spoločnosť Slovnaftu. Prihlášky je možné podávať do 7. apríla 2017. TASR o tom dnes informoval hovorca spoločnosti Anton Molnár.

slovakia

left justify in out

„Keďže moja myseľ ako čerstvej absolventky univerzity bola stále naladená na školský režim, umožnilo mi to prijímať veľa informácií z rôznych oblastí. Dozvedela som sa nielen o technológii spracovania ropy, ale aj o základoch biznisu a zlepšovaní procesov. Oceňujem taktiež prístup mojich starších kolegov, ktorí mi stále dávajú množstvo rád a príležitostí na osobný rozvoj. Táto práca je pre mňa výzvou, no zároveň ma baví a napĺňa,“ hovorí o svojej skúsenosti Katarína Hrčková z útvaru Optimalizácia procesov a riadenia projektov, účastníčka programu Growww 2016.

 

Podľa Molnára Slovnaft v aktuálnom ročníku hľadá 16 mladých ľudí na obsadenie 12 pozícií v oblasti prevádzkovania výroby, operatívnej údržby, predaja či financií a IT. Vybraní kandidáti budú mať počas roka priradeného školiteľa, na ktorého sa môžu obrátiť so svojimi úlohami aj povinnosťami. V programe Business Education a od svojich kolegov získajú prehľad o fungovaní Slovnaftu a činnostiach materskej Skupiny MOL.

 

„Skupina SLOVNAFT získala za posledných desať rokov vďaka absolventskému programu Growww 300 mladých talentovaných ľudí. Z nich sú zhruba tri štvrtiny stále zamestnancami našich spoločností, mnohí už na manažérskych pozíciách,“ povedal člen predstavenstva spoločnosti Gabriel Szabó. Vyjadril presvedčenie, že mladí ľudia, ktorým spoločnosť ponúka osobnostný a kariérny rozvoj, sa v najbližších rokoch stanú členmi vedenia Slovnaftu aj Skupiny MOL.

 

Voľné pracovné pozície pre absolventov ponúkajú aj ďalšie spoločnosti Skupiny MOL. Celkovo je pre mladých ľudí vytvorených 175 pozícií v 10 krajinách v oblasti strojárstva, IT, ekonómie a prírodných a spoločenských vied. Skupina MOL hľadá mladých ľudí prostredníctvom absolventského programu Growww už od roku 2007.

 

Viac informácií a prihlášku nájdu záujemcovia na stránkach www.slovnaft.sk/growww alebo www.molgroup.info/growww.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies