Slovinská polícia odhalila v tajnej zásielke 100 kilogramov kokaínu

NETKY.SK • 13 Apríl 2016, 13:34 • 2 min
Slovinská polícia odhalila v tajnej zásielke 100 kilogramov kokaínu

SLOVENSKE KONJICE - Slovinská polícia zhabala dnes zhruba 100 kilogramov kokaínu zo zásielky, ktorá bola určená pre spoločnosť v meste Slovenske Konjice na severovýchode krajiny.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom slovinská agentúra STA s tým, že ide o jednu z najväčších drogových razií v uplynulých rokoch. Podrobnosti okolo tohto protidrogového zásahu polícia v meste Celje nateraz nešpecifikovala a k celej operácii pripravuje tlačovú besedu.

 

Spravodajský portál 24ur.com napísal, že drogy boli ukryté v kontajneri s ďalším materiálom pre jednu z divízií spoločnosti Swatycomet, zaoberajúcu sa okrem iného výrobou brúsnych kotúčov v meste Slovenske Konjice v regióne Dolné Štajersko.

 

Hodnota kokaínu na čiernom trhu sa podľa odhadov tohto webu pohybuje od 40 do 100 eur za kilogram a celá zásielka by sa tak dala predať až za 10.000 eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies