Slovenskí futsalisti do Holandska s tuctom hráčov Slov-Maticu

NETKY.SK • 3 Február 2015, 09:42 • 2 min
Slovenskí futsalisti do Holandska s tuctom hráčov Slov-Maticu

BRATISLAVA - Slovenská futsalová reprezentácia odohrá 9. a 10. februára (20.00 h) dva prípravné zápasy s domácim Holandskom. Španielsky kouč Marcos Angulo v službách slovenského národného tímu nominoval na súboje, ktorých dejiskom bude hala v meste Sittard, štrnásť hráčov.

slovakia

left justify in out

Z posledného nominačného kempu nepocestujú do "krajiny tulipánov" hráč žilinského Makroteamu Vladimír Papajčik a dvojica z majstrovského Slov-Maticu FOFO Bratislava Marek Bahna a Gabriel Bartošek. V 14-člennom Angulovom kádri figuruje až dvanásť hráčov Slov-Maticu.

 

Slovensko začalo dlhodobú prípravu na hlavné kolo kvalifikácie EURO 2016 dvoma októbrovými prípravnými súbojmi s Ukrajinou, ktorej v Humennom podľahlo 1:2 a 1:7. Začiatkom decembra si Slováci dvakrát zmerali sily so Slovinskom, nad ktorým v Leviciach zvíťazili 3:1 a 5:2.

 

Súpermi SR v kvalifikácii budú Chorvátsko, Turecko a Arménsko. Slováci sa predstavia v 6. skupine, ktorej organizátorom bude v termíne 18.-21. marca chorvátsky Dubrovník. Postupne sa stretnú s Arménskom (18.3.), Tureckom (19.3.) a Chorvátskom (21.3.).

 

Na šampionát priamo postúpia len víťazi skupín hlavného kola, sedem tímov z druhých miest a jeden najlepší z tretieho zabojujú o ďalšie štyri miestenky v dvojzápasovom play off, ktoré je na programe 15.-22. septembra 2015.

Nominácia slovenskej futsalovej reprezentácie na prípravné zápasy v Holandsku (9. a 10. februára, oba s výkopom 20.00 SEČ) - zdroj www.futsalslovakia.sk:
Brankári:
Mário Gašparovič (Slov-Matic FOFO Bratislava), Peter Brndiar (Slov-Matic FOFO Bratislava)
Hráči: Dušan Rafaj (Slov-Matic FOFO Bratislava), Martin Rejžek (Slov-Matic FOFO Bratislava), Gabriel Rick (Slov-Matic FOFO Bratislava), Attila Fehérvári (Slov-Matic FOFO Bratislava), Tomáš Drahovský (Slov-Matic FOFO Bratislava), Ladislav Mikita (Slov-Matic FOFO Bratislava), Peter Haľko (Slov-Matic FOFO Bratislava), Peter Kozár (Slov-Matic FOFO Bratislava), Matúš Kyjovský (Slov-Matic FOFO Bratislava), Anton Brunovský (Slov-Matic FOFO Bratislava), Juraj Višváder (FTVŠ UK Bratislava), Martin Doša (Sparta Praha)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies