Slovenská kratistka Kopúňová vybojovala na Svetovom pohári v Rotterdame striebro!

NETKY.SK • 19 Marec 2018, 19:49 • 2 min
Slovenská kratistka Kopúňová vybojovala na Svetovom pohári v Rotterdame striebro!

ROTTERDAM - Slovenskí reprezentanti v karate si zásluhou druhého miesta Miroslavy Kopúňovej v športovom zápase kumite v kategórii do 68 kg vybojovali aj jedno medailové umiestnenie (bilancia: 0 - 1 - 0) v holandskom Rotterdame na kvalitne obsadenom podujatí Karate 1 Premier League, súčasti Svetového pohára. Počas víkendu sa predstavilo dovedna 720 pretekárov zo 74 krajín.

slovakia

left justify in out

Kopúňová mala na úvod voľný žreb, následne úspešne zvládla štyri duely: poradila si s Ivonou Čavarovou z Bosny a Hercegoviny (5:2), Marinou Radičevičovou zo Srbska (5:1), Halynou Melnykovou z Ukrajiny (po nerozhodnom výsledku 2:2 v riadnom hracom čase zvíťazila rozhodnutím arbitrov "na zástavky") a v boji o postup do finále aj s Melissou Braticovou z Kanady (1:0). V rozhodujúcom súboji o celkové prvenstvo Slovenka prehrala s Johannou Kneerovou z Nemecka. V jej kategórii štartovalo až 45 karatistiek.

Na prestížnom podujatí v Rotterdame sa do elitnej desiatky tesne nedostal Matúš Lieskovský, v kumite mužov v kategórii do 75 kg ho klasifikovali na 11. mieste.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies