Diváci rozhodli o Fapšovom súperovi: Medzi českými postojármi bol rozdiel len pár hlasov!

NETKY.SK • 17 Júl 2023, 18:00 • 2 min
Diváci rozhodli o Fapšovom súperovi: Medzi českými postojármi bol rozdiel len pár hlasov!

Aj keď bol Sebastián Fapšo ohlásený na RFA 12 hneď od začiatku, na rozdiel od Milana Ďatelinku jeho súper nebol známy. Diváci mohli vybrať z trojice postojárov prostredníctvom hlasovania, do ktorého sa zapojilo vyše 5 000 fanúšikov. Veľmi tesné to bolo medzi Josefom Talafousom a Pavlom Šachom, ktorých v konečnom súčte delilo od seba len pár desiatok hlasov.

slovakia

left justify in out

Napokon sa ale diváci priklonili na stranu Pavla Šacha, ktorý sa v rámci RFA predstaví po tretíkrát. Za predpokladu, že sa považskobystrickému Tankovi podarí zvíťaziť, v ďalšom súboji vyzve Joiltona Lutterbacha o titul. Súboj Fapšo vs. Šach bude vypísaný pod Real Fight pravidlami do 81 kilogramov a uskutoční sa 9. septembra. Lístky sú dostupné v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

Vyhral ten, koho ľudia najdôvernejšie poznajú
V hlasovaní mali diváci na výber z troch možných súperov - Josef Talafous, Kacper Fratczak a Pavel Šach. Posledný menovaný sa ako jediný z tejto trojice už predstavil v RFA, čo sa ukázalo ako najdôležitejší faktor hlasovania. Napriek tomu to ale bolo veľmi tesné, keďže Šach získal 48 % všetkých hlasov, zatiaľ čo Talafous 46 %. Výrazný debakel utrpel poľský bojovník Kacper Fratczak, ktorý síce Fapša v roku 2019 zdolal, no medzi česko-slovenskými fanúšikmi sa neteší veľkej popularite.


Fapša teda na RFA 12 vyzve Pavel Šach, ktorý debutoval v organizácii proti Jakubovi Benkovi. V tesnom zápase ho dokonca jeden bodový rozhodca videl vyhrať 2 kolá a skrz knockdown vyhodnotil zápas ako remízu. Väčšinovú prehru na body s Benkom potom odčinil na RFA 7, kde čelil Poliakovi Rafalovi Kaminskemu. Tentokrát už predviedol výrazne dominantnejší výkon a jasne vyhral na body. Proti Fapšovi bude mať Šach veľkú príležitosť vystreliť v rebríčku a výrazne sa priblížiť titulovej šanci.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
RFA, Foto: RFA
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies