Slovan chce proti kosovskému majstrovi odčiniť svoje zakopnutie v Lige majstrov

NETKY.SK • 23 Júl 2019, 12:38 • 2 min
Slovan chce proti kosovskému majstrovi odčiniť svoje zakopnutie v Lige majstrov

BRATISLAVA - Vypadnutie ŠK Slovan Bratislava v 1. predkole Ligy majstrov si vynútilo hneď niekoľko zmien. Tou najväčšou bolo odvolanie hlavného trénera a jeho asistenta. Mužstvo má však ešte jeden pokus na to, aby všetkým dokázalo, že je to tím ktorý vie ukázať svoju silu aj mimo Fortuna ligy.

slovakia

left justify in out

Slovan reprezentovať Slovensko už v stredajšom súboji s kosovským majstrom KF Feronikeli. Úvodný duel 2. predkola EL má na Tehelnom poli výkop o 18.00 hod., odveta sa bude hrať v utorok 30. júla v Prištine (18.00).

Slovan momentálne intenzívne hľadá nového kouča. Mužstvo v 1. kole novej fortunaligovej sezóny viedol doterajší asistent Vladimir Radenkovič zo Srbska, obhajca titulu vyhral na pôde nováčika FK Pohronie 3:1.

 

img

 

"Belasí" štartujú účinkovanie v majstrovskej vetve EL, kde môžu naraziť len na kluby, ktoré boli v uplynulej sezóne víťazmi domácej súťaže. "Máme šancu na reparát, urobíme maximum pre úspešný výsledok v Európskej lige", povedal pre klubový web maďarský stredopoliar Dávid Holman.

 

"Vyradenie z Ligy majstrov stále bolí, ale minulosť už nezmeníme a potrebujeme sa pozerať dopredu. Stredajší zápas bude dôležitý pre celý klub, každý, kto bude na ihrisku, musí odovzdať sto percent," dodal.

 

img

 

Kosovčania trikrát ovládli domácu ligu a UEFA im v tejto sezóne prvýkrát umožnila štartovať v LM. V Prištine zorganizovali turnaj predkvalifikácie, ktorý po víťazstvách 1:0 nad gibraltárskym Lincolnom Red Imps a 2:1 nad andorrskou FC Santa Coloma vyhrali a postúpili do 1. predkola. Tam im stop vystavil waleský majster The New Saints (2:2 vonku a 0:1 doma).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back Home 👏 #Feronikeli #ForcaNikli #Training

Príspevok, ktorý zdieľa KF Feronikeli (@kf.feronikeli),

 

Slovanisti v pondelok podvečer absolvovali tréningovú jednotku na Pasienkoch, počs dnešných hodín už budú trénovať na Tehelnom poli. Zápas povedú rozhodcovia z Grécka, ako hlavný Ioannis Papadopoulos, na čiarach mu budú asistovať Chrysoula Kourompylia a Tryfon Petropoulos.

 

 

1. zápas 2. predkola EL 2019/2020, streda 24. júla, 18.00 h.:

Slovan Bratislava - KF Feronikeli

rozhoduje: Ioannis Papadopoulos (Grécko)

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies