Marek Hamšík by chcel aj napriek prestupu naďalej reprezentovať Slovensko

NETKY.SK • 6 Február 2019, 09:06 • 2 min
Marek Hamšík by chcel aj napriek prestupu naďalej reprezentovať Slovensko

BRATISLAVA - Postoj slovenského futbalistu Mareka Hamšíka k reprezentovaniu svojej vlasti sa napriek chystanému prestupu z talianskeho SSC Neapol do čínskeho klubu Ta-lien I-fang nemení. V rozhovore pre stredajšie vydanie denníka Šport to potvrdil tréner národného mužstva Pavel Hapal.

slovakia

left justify in out

"Pre Mareka to bude veľká zmena. Telefonovali sme spolu aj v nedeľu a vtedy mi oznámil, že už nič nebráni tomu, aby prestúpil. Poprial som mu veľa šťastia a aby sa čo najrýchlejšie adaptoval v novom prostredí, aj keď čínska liga sa začína až neskôr." 

 

img

 

"Som rád, že Marek nemení svoj postoj k národnému mužstvu. Je profesionál, takže sa bude pripravovať rovnako ako v inom klube. Pre mňa je najdôležitejší impulz, ktorý vyšiel priamo od neho, že naďalej chce reprezentovať," vyhlásil 49-ročný kormidelník.

 

Tím Ta-lien I-fang vedie nemecký kouč Bernd Schuster. Potenciálny zamestnávateľ 31-ročného stredopoliara má v kádri aj iných hviezdnych hráčov. Najznámejší sú rozhodne legionári Yannick Ferreira Carrasco z Belgicka a Nicolás Gaitán z Argentíny. Obaja do ambiciózneho tímu prestúpili z Atlética Madrid počas zimného prestupového obdobia v roku 2018.

Marek by si mal v priebehu troch rokov strávenych v Číne zarobiť zhruba 27 miliónov eur.

 

 

Budúci domáci stánok nášho reprezentanta.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies