Slovan Bratislava v príprave triumfoval aj nad maltským tímom Gzira United

NETKY.SK • 25 Január 2019, 10:59 • 2 min
Slovan Bratislava v príprave triumfoval aj nad maltským tímom Gzira United

BRATISLAVA - Futbalisti ŠK Slovan Bratislava zvíťazili 4:3 nad maltským tímom Gzira United vo štvrtkovom prípravnom zápase počas sústredenia na Malte.

slovakia

left justify in out

"Belasí" v prvom polčase viedli 2:0 aj 3:2, no pred druhou časťou duelu bol stav nerozhodný 3:3. Rozhodujúci zásah zaznamenal v 81. min Nono.

"Bol to zápas dvoch rozdielnych polčasov. V tom prvom sme síce strelili tri góly, avšak som nespokojný s našou defenzívnou činnosťou. Nedostatočne sme dostupovali hráčov súpera, zle sme riešili situácie pred vlastnou bránkou a neboli sme dostatočne koncentrovaní. Počas prestávky som preto hráčom adresoval tvrdší dohovor v zmysle, že takéto chyby sa skrátka nemôžu opakovať. Po prestávke sa náš výkon zlepšil, postupne sme zavreli súpera pred jeho bránkou a vytvorili sme si veľa vyložených gólových príležitostí. Víťazstvo v konečnom dôsledku teší, avšak sme v príprave, kde výsledky nie sú najvyššou prioritou. Tento zápas nám opäť ukázal, že máme stále na čom pracovať a čo zlepšovať. Mrzí ma, že niektorí hráči, ktorí dostali šancu, sa jej nechopili a neukázali, že patria do základnej zostavy. Nedostatky z dnešného zápasu si rozoberieme a aj na ich odstránení budeme pracovať počas herného sústredenia v Turecku," zhodnotil po zápase tréner ŠK Slovan Martin Ševela pre klubový web.

Výsledok štvrtkového prípravného stretnutia účastníka najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Fortuna ligy 2018/2019:

Gzira United (Malta) - ŠK Slovan Bratislava 3:4 (3:3), v rámci sústredenia na Malte


Góly Slovana: 4. Božikov, 17. Cmiljanič, 30. Moha, 81. Nono
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies