Slovan Bratislava - HC Košice 1:3, hlasy trénerov a hráčov

NETKY.SK • 13 Apríl 2012, 07:11 • 2 min
Slovan Bratislava - HC Košice 1:3, hlasy trénerov a hráčov

Slovan Bratislava - HC Košice 1 3, hlasy trénerov a hráčov - Hokej Miroslav Ihnačák, tréner Košíc Podali sme disciplinovaný výkon. Chlapci ukázali charakter a myslím si, že rozhodla väčšia túžba po víťazstve.

slovakia

left justify in out

img

Miroslav Ihnačák, tréner Košíc: "Podali sme disciplinovaný výkon. Chlapci ukázali charakter a myslím si, že rozhodla väčšia túžba po víťazstve. Chlapcom ďakujem za predvedený výkon."
      Miroslav Mosnár, asistent trénera Slovana: "Dobre sme rozohrali zápas, viedli sme, Košice však odpovedali vyrovnávajúcim gólom. Súhlasím s kolegom, že Košice hrali disciplinovanejšie. Zajtra musíme byť strelecky efektívnejší."
      Marek Bartánus, útočník Slovana: "Niekedy to tam padne, inokedy nie. Vyslali sme cez 40 striel, Košiciam stačilo na tri góly nejakých 17. Málo sme chodili pred súperovho brankára, o to mal ľahšie, tie strely z diaľky už brankári chytajú všetky. Málo sme mu znepríjemnili život. Na túto prehru musíme rýchlo zabudnúť a myslieť na ďalší zápas."
      Dávid Skokan, útočník Slovana: "Sme veľmi nahnevaní, veď sme mali 45 striel, oni 17. Trošku nás prevýšili v efektivite. Nemyslím si, že by sme si to prehrali v hlavách, proste sme nepremenili šance. Stále sme tlačili a mysleli si, že to zlomíme, ale prišiel jeden protiútok a gól - tým to celé začalo. Zajtra musíme ešte pritvrdiť a keď dáme góly, určite vyhráme."
      Peter Bartoš, útočník Košíc: "Nepoložili sme sa po inkasovanom góle a stále hrali svoju hru. Čakali sme na chyby súpera a dôležité bolo vyrovnanie v druhej tretine. Hrali sme zodpovedne smerom dozadu, Saša chytal fantasticky. Vedeli sme, že ten jeden gól navyše musíme dať a podarilo sa to, keď sme využili súperovu chybu."
      Vladimír Dravecký, útočník Košíc: "Inkasovali sme ako prví, ale vedeli sme, že Slovan je pod väčším tlakom. Oni museli a my sme mohli. Od polovice zápasu sme boli jednoznačne lepším tímom a zaslúžene sme zvíťazili. Dôležité bolo to, že sme sa po góle nezložili a podali disciplinovaný výkon. Môžme byť spokojní."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies