Slováci podľa ua-football.com na hrote s Nemcom

NETKY.SK • 8 September 2015, 16:31 • 2 min
Slováci podľa ua-football.com na hrote s Nemcom

ŽILINA - Jediným hrotovým útočníkom slovenskej futbalovej reprezentácie v utorkovom večernom dueli v Žiline proti Ukrajine v zápase C-skupiny kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2016 do Francúzska bude Adam Nemec.

slovakia

left justify in out

Myslí si to a informuje špecializovaný ukrajinský portál ua-football.com, ktorý naznačil kompletné zloženie základných jedenástok oboch krajín. Podľa spomenutého webu by pod Dubňom mali Slováci pod vedením trénera Jána Kozáka nastúpiť v bránke s Kozáčikom, s obrannou štvoricou Pekarík, kapitán Škrtel, Gyömbér a Hubočan, v pozícii defenzívnych štítov bude duo Pečovský, Kucka a spomenutého Nemca podporia ofenzívni stredopoliari Mak, Hamšík a Stoch.


Kouč ukrajinskej reprezentácie Michail Fomenko pošle v rozostavení 4 - 2 - 3 - 1 na žilinský trávnik podľa ua-football.com do bránky Piatova, v štvorčlennej obrannej línii budú Fedeckij, Chačeridi, Rakickij a Ševčuk. Stred poľa tvoria defenzívnejší Tymoščuk a Stepanenko, kým trojica Jarmolenko, Rotaň a Konopľanka by mala dopĺňať v ofenzíve jediného vysunutého Kraveca.


Ukrajinský portál upozorňuje, že kvarteto Jevgen Chačeridi (Dynamo Kyjev), Oleksandr Kučer (Šachtar Doneck), Sergej Sydorčuk (Dynamo Kyjev) a Ruslan Rotaň (Dnipro Dnipropetrovsk), kým na slovenskej strane iba jediný Norbert Gyömbér (AS Rím), sú pod hrozbou: v prípade žltej karty musia najbližší kvalifikačný zápas nútene pauzovať.


Utorkový kvalifikačný duel povedie z pozície hlavného rozhodcu Angličan Martin Atkinson, na čiarach mu budú pomáhať krajania Stephen Child a Stuart Burt. Štvrtým arbitrom bude ďalší Angličan Michael Mullarkey.


Ako je známe, v prípade víťazstva Slovenska sa zverenci kouča Jána Kozáka už v predstihu prebojujú na budúcoročný kontinentálny šampionát.

Predpokladané zostavy kvalifikačného stretnutia Slovensko - Ukrajina podľa špecializovaného ukrajinského portálu ua-football.com:
Slovensko: Kozáčik - Pekarík, Škrtel, Gyömbér, Hubočan - Pečovský, Kucka - Mak, Hamšík, Stoch - A. Nemec
Ukrajina: Piatov - Fedeckij, Chačeridi, Rakickij, Ševčuk - Tymoščuk, Stepanenko - Jarmolenko, Rotaň, Konopľanka - Kravec
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies