Slováci na Lotyšov a Grékov aj s Hološkom a Ježom, mimo Jakubko

NETKY.SK • 9 Október 2012, 06:44 • 2 min
Slováci na Lotyšov a Grékov aj s Hološkom a Ježom, mimo Jakubko

Slováci na Lotyšov a Grékov aj s Hološkom a Ježom, mimo Jakubko - Futbal Tréneri slovenskej futbalovej reprezentácie Stanislav Griga a Michal Hipp donominovali pred októbrovými kvalifikačnými zápasmi MS 2014 s Lotyšskom a Gréckom Filipa Hološka a Róberta

slovakia

left justify in out

img

Tréneri slovenskej futbalovej reprezentácie Stanislav Griga a Michal Hipp donominovali pred októbrovými kvalifikačnými zápasmi MS 2014 s Lotyšskom a Gréckom Filipa Hološka a Róberta Ježa. Z pôvodnej nominácie vypadol zranený Martin Jakubko, o stave chorého Tomáša Hubočana, ktorého hospitalizovali v petrohradskej nemocnici, sa rozhodne neskôr.

Slovákov čakajú najbližšie dva zápasy G-skupiny kvalifikácie MS 2014 s Lotyšskom (v piatok 12. októbra o 20.15 h na Pasienkoch) a Gréckom (v utorok 16. októbra o 20.30 h na Pasienkoch). Tabuľku G-skupiny vedie Bosna a Hercegovina so 6 bodmi, s horším skóre nasleduje druhé Grécko. Tretí sú Slováci so ziskom 4 bodov za remízu 1:1 v Litve a domácu výhru 2:0 nad Lichtenštajnskom. Nasleduje jednobodová Litva, najbližší súper Slovákov z Lotyšska a aj Lichtenštajnsko sú bez bodu.

"Z prvotnej nominácie vypadol zranený Martin Jakubko z Permu, ktorý má po poslednom ligovom zápase zlomenú sánku. V petrohradskej nemocnici hospitalizovali s nešpecifikovaným ochorením žalúdka Tomáša Hubočana. Do tímu sme tak povolali Filipa Hološka a Róberta Ježa. Čo sa týka povolania ďalšieho obrancu, neuvažovali sme ešte nad tým, máme ich tam dostatok. Hoci Hubočan zrejme bude na testoch do konca týždňa a zápas s Lotyšskom je pasé," povedal médiám na pondelňajšom zraze kouč Hipp.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies