Slayer ponúkli skladbu When The Stillness Comes

NETKY.SK • 17 Apríl 2015, 14:37 • 2 min
Slayer ponúkli skladbu When The Stillness Comes

USA - Americká kapela Slayer zverejnila v rámci Record Store Day skladbu When The Stillness Comes.

slovakia

left justify in out

Gitarista zoskupenia Kerry King prezradil v rozhovore pre americký dvojtýždenník Rolling Stone, že novinku napísal v aute na turné. "Boli sme na turné po Európe a cestovali sme tri hodiny v malej dodávke. Sedím na zadnom sedadle a cítim sa mizerne, nič ma nezaujíma. Začal som si teda zapisovať myšlienky plné nenávisti. Pieseň je o chlapíkovi, ktorý sa prebudí na mieste zločinu a uvedomí si, že všetkých zavraždil. Je to naozaj cool," uviedol.

 

Pieseň sa bude nachádzať na novom albume kapely, ktorý bude prvým od smrti gitaristu Jeffa Hannemana a odchode bubeníka Davea Lombarda. Ako povedal 50-ročný hudobník, produkciu albumu má na starosti Terry Date a bude obsahovať dvanásť skladieb, medzi ktorými budú aj piesne s názvami Take Control, You Against You, Chasing Death, Cast the First Stone, Piano Wire. Nahrávka ponúkne aj nové verzie skladieb Implode a Atrocity Vendor. Štúdiovku by radi vydali v auguste. 

 

"Viem, že sa nájdu ľudia, ktorí budú očakávať, že ich sklameme, pretože za ostatých šesť rokov sa veľa vecí zmenilo. Som na to pripravený, pretože keď sa ľudia dostanú k internetu, stanú sa z nich 'retardi'. Ale takisto viem, že dávame dokopy dobré dielo. Som naň hrdý," povedal muzikant na margo albumu, ktorého názov už vie, no nechcel ho prezradiť. 

 

 

Kapela Slayer vznikla v roku 1981 v Kalifornii a patrí medzi tzv. veľkú thrashmetalovú štvorku (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax). Prvý album Show No Mercy vydali v roku 1983 a zatiaľ posledný World Painted Blood v novembri 2009. Päť ráz ich nominovali na Grammy, pričom sa im podarilo získať dva zlaté gramofóniky. Spomínaný Jeff Hanneman zomrel 2. mája 2013 v dôsledku cirhózy pečene. V tom istom roku z kapely vyhodili Davea Lombarda. V súčasnosti zostavu tvoria okrem Kinga aj Tom Araya (spev, basgitara), Paul Bostaph (bicie) a Gary Holt (gitara).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies