Skutočný príbeh: Modlenie sa je vždy lepší nápad ako googlenie!

NETKY.SK • 30 Marec 2022, 06:41 • 2 min
Skutočný príbeh: Modlenie sa je vždy lepší nápad ako googlenie!

Google vie byť dobrý radca, o tom niet pochýb. Postaral sa už o nejedno spestrenie v strave, zabezpečil informácie z takého i onakého obdobia, a rozdal i zopár zásad do vzťahov, ktoré ak nič iné, aspoň podvihli kútiky pier do úsmevu.

slovakia

left justify in out

V istom zmysle (a, prosím, neporozumejte ma nesprávne), nahradí i múdrosť lekára, lebo čitateľ na internete si na základe symptómov vyskladáva obyčajné i exotické diagnózy.

 

Marína

 

Nie vždy je jeho pomoc ale dobrá, niekedy narobí viac škody ako osohu a zhorší už aj tak dosť zlé. Zoznámte sa s Marínou, dievčinou, ktorá prostredníctvom Googlu zistila... No radšej ani nebudem písať, čo všetko už objavila, beztak to v terajšom príbehu nie je priveľmi podstatné.

 

img

 

Jej rodinnému príslušníkovi sa zdravotne pohoršilo, a to do takej miery, že musel byť hospitalizovaný a vystavený všakovakým podozreniam. Niečo sa našlo, isté príčiny sú zrejmé, ale na iné sa stále čaká, a tak vzniká napätie veľké ako horaRodinného príslušníka inštruovali, že podstúpi vyšetrenie žalúdka, aby vylúčili či, naopak, potvrdili domnienky lekárov, ktoré už na počutie nezneli pekne. Jednou z hrozieb visiacich vo vzduchu, bola i možnosť, že telo je napadnuté rakovinou pankreasu, čo u každého, kto to začul, vyvolalo nezávideniahodné pocity.

 

Modlitba

 

Marína sa za rodinného príslušníka modlila, a aby bolo spravodlivosti učinené zadosť, prihovárala sa nielen ona, ale aj zvyšok rodiny a členovia cirkvi. V nedeľné popoludnie jej zišla na um prazvláštna myšlienka, ktorá ju tíško, ale dôrazne pobádala, aby si vygooglila, aká je rakovina pankreasu zákerná.

 

Už-už dávala prsty na klávesnicu, už-už spájala slová do celkov, aby zadala vhodný výraz, ale potom sa zháčila. „Nie,“ povedala si sama pre seba, ale i pre Boha, ktorý predsa vidí i vníma všetko a nič Mu neunikne. „Nebudem nič hľadať na internete. Budem veriť a modliť sa.“ A tak aj bolo, žiadosti predkladali pred Stvoriteľa a Marína dúfala, že čoskoro sa konečne dostavia dobré správy.

 

img

 

Správy

 

Aká obrovská radosť bola, keď na ďalšie popoludnie skutočne zažiarilo svetlo, hrozba zmizla a všetci sa upokojili. A hoci modlitebný zápas stále pokračuje, zainteresovaní sú presvedčení, že Boh je väčší než čokoľvek a ktokoľvek a nič a nikto sa Mu nevyrovná. Je všemohúci, dokonalý a zhovievavý, a to je všetko, čo zatiaľ potrebujú vedieť.

 

No a pokiaľ ide o rodinného príslušníka, vraj sa nechal počuť, že z nemocničného prostredia získal viaceré svedectvá o Božej dobrote a že si ich zapíše do zošita.

 

Prečítajte si tiež: Dva dôvody, prečo je Boh hodný úplnej dôvery a prečo nikdy nesklame



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies