41 ročný Prešovčan si ,,otvoril“ cudzie auto kameňom, chvíľu si v ňom posedel a odišiel

NETKY.SK • 4 Január 2024, 09:37 • 2 min
41 ročný Prešovčan si ,,otvoril“ cudzie auto kameňom, chvíľu si v ňom posedel a odišiel

PREŠOV - Nezvyčajný prípad poškodzovania vozidla v Prešove vyvoláva otázky. Páchateľ nielen rozbil okná kameňom, ale aj si v aute užil krátky oddych pred tým, než odišiel. Polícia rýchlo vypátrala tohto 41-ročného muža, ktorý teraz čelí obvineniam.

slovakia

left justify in out

Polícia v Prešove rieši prípad trestného činu poškodzovanie cudzej veci, ku ktorému došlo v utorok (02.01.2024) v nočných hodinách, na parkovisku na Ul. Karpatskej. Páchateľ poškodil osobné motorové vozidlo kameňom. Rozbil najskôr ľavé zadné okno, potom ľavé predné okno. Otvoril si dvere na aute, nastúpil doň, chvíľu si tam posedel a odišiel preč.

 

Polícia osobu podozrivú zo spáchania tohto činu v krátkom čase vypátrala, išlo o 41 ročného Prešovčana, ktorý bol obmedzený na osobnej slobode a bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Majiteľ poškodeného auta škodu, ktorá mu vznikla predbežne vyčíslil na cca 350,- Eur. Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Juh v danom prípade vykonáva potrebné procesné úkony.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ v Prešove, Foto: KR PZ Žilina (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies