Skupina Zoči Voči vyrazí na akustické turné

NETKY.SK • 23 Október 2014, 13:40 • 2 min
Skupina Zoči Voči vyrazí na akustické turné

BRATISLAVA - Nitrianska skupina Zoči Voči sa v novembri vydá na turné po Slovensku.

slovakia

left justify in out

Šnúra odštartuje 24. novembra v Trenčíne a vyvrcholí 13. decembra koncertom spojeným s krstom nového albumu v bratislavskom Ateliéri Babylon. Z očakávanej novinky Audioheroín, ktorý by mal vyjsť v blízkej dobe, formácia ponúkla v utorok pilotný singel Klamem.

 

Pripravované turné formácie bude netradičné. Zoči Voči budú totiž vystupovať v kinosálach. Plánujú pritom zahrať aj piesne, ktoré na ich koncertoch nikdy nezazneli, a za ich chrbtami sa bude premietať projekcia približujúca históriu skupiny. Jedinou výnimkou je bratislavský koncert, ktorý kapela spojí s krstom nového CD. "Zorganizovať turné podobného typu bolo extrémne náročné a myslím, že ďalšia šanca už nepríde. Pracujeme na tom už dlhú dobu a verím, že to bude stáť za to. Prinesieme si množstvo hostí a na plátne prebehne celá história skupiny - od detí, vzniku skupiny až po súčasnosť. Už sa na to všetko veľmi tešíme, radi robíme veci, ktoré pred nami nikto iný ešte nespravil," uviedol v tlačovej správe gitarista formácie Jano Pisoň. 

 

Kapela Zoči Voči vznikla v roku 2005 a funguje v zostave Michal Žitňanský (spev, gitara), Vladko Kovár (bicie, vokály), Jano Pisoň (gitara, spev) a Filip Miko (basgitara). V roku 2010 vydali debutový album s názvom S tebou idem ďalej. V tom istom roku potom predstavili aj singel Stratený, ku ktorému vznikol aj videoklip. O rok na to vydali druhý album s názvom Nikto z nás nie je bez chýb, ku ktorému zverejnili aj dokument z nahrávania. Ich videoklip ku skladbe s názvom 2012 sa umiestnil na 4. priečke v ankete Slávik 2011 v kategórii Videoklip roka. V roku 2013 formácia vydala album Milovaní - Nenávidení. 


Termíny akustického turné: 
24. novembra - Trenčín, Cinemax, Sála A 
25. novembra - Žilina, Cinemax, Sála A 
26. novembra - Poprad, Cinemax, Sála A 
1. decembra - Nitra, Cinemax, Sála A 
2. decembra - B. Bystrica, Cinemax, Sála A 
3. decembra - Košice, Cinemax, Sála A 
13. decembra - Bratislava, Ateliér Babylon 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies