Narodeninový dar, aký nemá obdobu: Takto si dvaja synovia vystrelili z otca!

NETKY.SK • 15 Marec 2019, 13:26 • 2 min
Narodeninový dar, aký nemá obdobu: Takto si dvaja synovia vystrelili z otca!

Aké najšialenejšie narodeninové prekvapenie ste niekomu dopriali vy?

slovakia

left justify in out

Chris Ferry je muž žijúci v New Jersey a presne 16. marca oslavuje svoje narodeniny. Kto by tento deň, kedy vám všetci venujú viac pozornosti ako obvykle, nemal rád? Chrisovi dvaja synovia sa však rozhodli, že otcovi 62. narodeniny poriadne spestria.

 

img

 

A humor im teda nechýba. Rozhodli sa totiž pre mimoriadne originálny dar! Pri jednej z diaľníc si prenajali reklamnú plochu, kam umiestnili billboard s fotografiou svojho otca, jeho telefónnym číslom a výzvou, aby mu ľudia popriali k narodeninám! Netrvalo dlho a ozval sa prvý gratulant.

 

"Nepoznáte ma, ale chcel by som vám popriať k narodeninám. Nick." Takto znel text správy, ktorú dostal Chris na svoj mobilný telefón. Muž, samozrejme, nerozumel, odkiaľ má akýsi Nick jeho telefónne číslo a ako vie o jeho narodeninách. Keď ho s touto otázkou konfrontoval, pravda vyšla najavo.

 

 

Ferry sa na originálnom vtipe dobre pobavil a okamžite nasadol do auta, aby sa na vlastné oči presvedčil, čo mu synovia vystrojili. Od toho dňa sa však jeho telefón nezastavil, volali ľudia z celého sveta, aby mu popriali všetko dobré. Oslávenec si najskôr myslel, že bude schopný vybaviť všetkých gratulantov, no rýchlo zistil, že to nepôjde.

 

Chris nápaditosť svojich synov veľmi ocenil a oni sú zasa radi, že sa ich milovanému otcovi dostalo toľko pozornosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies