Rysuje sa pikantný ženský zápas? Do Zajícovej sa tvrdo pustila jej krajanka

NETKY.SK • 2 August 2023, 20:00 • 2 min
Rysuje sa pikantný ženský zápas? Do Zajícovej sa tvrdo pustila jej krajanka

POVAŽSKÁ BYSTRICA - Už niekoľko týždňov je známe, že jedným z účastníkov turnaja RFA 12 v Považskej Bystrici bude Veronika Zajícová. Aj keď doposiaľ nebola jej súperka oficiálne oznámená, v súvislosti s ňou sa najčastejšie spomína meno Pavla Kladivová, ktorá už v RFA jeden zápas mala.

slovakia

left justify in out

Debaty rozvírila aj posledná výmena názorov medzi oboma bojovníčkami, ktorá by teoreticky mohla vyústiť v ich vzájomný zápas. Zajícovú čaká najbližšie súboj 9. septembra na RFA 12 v Považskej Bystrici.

 

Kritika pre grapplingovú súťaž

Kladivová sa pustila do Zajícovej pre jej účasť na medzinárodnej grapplingovej súťaži, v ktorej Zajícová zápasila v kategórii začiatočníkov a skončila na druhom mieste. Kladivová si potom vymenila so Zajícovou pár ostrých správ.


„Je mi ťa naozaj ľúto. Musíš mať hrozne nudný život, keď máš čas ma všade stalkovať. Možno sa začínam už aj trochu báť. Všimla som si, že si ma berieš často do huby. Škoda, že nemáš moju váhu, mohli by sme si dať zápas v klietke,“ napísala Zajícová do súkromnej správy svojej krajanky, ktorú Kladivová zverejnila.


Problém, pre ktorý zápas najskôr nedopadne

Na verejnosť vyplávala aj reakcia Kladivovej, ktorá si uvedomuje, že skrz rozdiel výhových kategórií jej vzájomný súboj so Zajícovou bude veľmi ťažké usporiadať. „Klídeček, teba vôbec nesledujem. Prezdieľala som len príspevok od Rapčisa, ktorého si si už blokla. Inak mám rada spravodlivosť a fair play. To je celé. Ty ako človek ma naozaj nezaujímáš. Ale veľká škoda s tým zápasom. Na to by som nemusela ani trénovať. Nechceš máličko pribrať?“ odpísala Zajícovej.

 

„Ísť o dve váhy vyššie je už úplne hrot. Ona je totiž 61,2. Mne by nenapadlo, že by mala odvahu prísť si za mnou do mojej kategórie, takže z mojej strany to žiadna výzva nebola. Ona je pes ktorý šteká, ale nehryzie. A je veľmi lenivá na to, aby prekonávala svoje limity, takže zostane len pri tejto gaučovej prestrelke,“ reagovala Zajícová, ktorá odmietla ísť kvôli Kladivovej o dve váhové kategórie vyššie.

 

Aj keď je ich vzájomný stret nepravdepodobný, neznamená to, že k nemu nemôže dôjsť skrz váhový kompromis. Meno súperky Veroniky Zajícovej na RFA 12 v Považskej Bystrici by sme sa mali dozvedieť v nasledujúcich dňoch.

 

Veroniku Zajícovú čaká najbližšie súboj 9. septembra na RFA 12 v Považskej Bystrici. Vstupenky naň si môžete zakúpiť v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: RFA Foto: RFA
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies