Už v stredu štartuje MISIA 10, nenechajte ich v tom samotných!

NETKY.SK • 19 September 2022, 14:49 • 2 min
Už v stredu štartuje MISIA 10, nenechajte ich v tom samotných!

BRATISLAVA - Už pozajtra, 21.9.2022 budú opäť Maroš Kramár, Martin Mňahončák, Anka Šišková, Karin Haydu, Juraj Bača a ďalšie osobnosti rozvážať v Bratislave certifikáty

slovakia

left justify in out

Charitatívny projekt osobností – MISIA, ABY BOL SVET LEPŠÍ štartuje svoj 10. ročník.  Približne 50tka známych osobností bude v stredu doručovať umelecké certifikáty komukoľvek, kto si ich objedná. Hlavný stan, ako aj hromadný štart bude z Dulovho námestia v Ružinove. Výťažok z vyzbieraných financií pri doručovaní je venovaný na kúpu zdravotných pomôcok pre Filipka, Peťka, Deniska, Huberta a Jakubka.

V charitatívnom projekte MISIA, Aby bol svet lepší sa známe osobnosti na jeden deň  stanú špeciálnymi kuriérmi MISIE a budú sa snažiť vyzbierať čo najviac financií na nákup zdravotných pomôcok pre konkrétne postihnuté deti. Pomôcť môže každý. Stačí, ak si ktokoľvek objedná špeciálneho kuriéra MISIE domov, do firmy, kaviarne a známa osobnosť prezlečená za kuriéra príde na uvedenú adresu a odovzdá umelecký certifikát od Petra Stankoviča. Cena certifikátu je 10 € a pri objednaní konkrétnej osobnosti 50 €. Stačí zavolať na dispečing na telefónne čísla 0901771100, 0901771122, 0901771133.

„Pre nás všetkých je česť byť v tomto tíme,“ hovorí Karin Haydu, ktorá sa pravidelne zúčastňuje MISIE a pokračuje: „Som nesmierne rada, že môžem byť súčasťou adresného charitatívneho projektu. Šťastnou ma robí najmä záver náročného dňa, keď priamo do rúk chorých detí odovzdávame pomôcky, ktoré potrebujú na zlepšenie svojho života“.  

„Už len pocit vidieť 50 jazdcov ochotných pomáhať, dobrovoľníkov dispečingu, ale aj ľudí, ktorí si od nás kupujú certifikáty, je výborná energia. Pohľad na príjemcov Misie, choré deti, ktorým aspoň trochu pomôžeme, je krásna odmena za nabicyklované kilometre, drobné zranenia či únavu," hovorí Nikita Slovák.

Medzi päťdesiatkou slávnych kuriérov  nájdeme Maroša Kramára, Karin Haydu, Anku Šiškovú, Andreu Zimányovú, Romana Pomajba, Maja Labudu, Zuzanu Vačkovú, Petra Kočiša a  ďalších hercov, spevákov, moderátorov, olympionikov, umelcov. Zoznam tohtoročných jazdcov je uvedený aj na facebookovej stránke MISIA – osobnosti kuriérmi.

Populárni kuriéri vyrazia do akcie 21. septembra o 10.00 hod. ráno z Dulovho námestia v bratislavskom Ružinove, kde o 17:30 prebehne aj zverejnenie vyzbieranej sumy a jej slávnostné odovzdanie príjemcom. Už teraz si môžete objednať známe osobnosti na telefónnych číslach 0901771100, 0901771122, 0901771133.

Priamo na Dulovom námestí bude pre deti pripravený od 14:00 hod aj skákací hrad a chýbať nebudú ani stánky s občerstvením. Pre záujemcov bude pristavené vozidlo Prešporáčik,  dobová replika vozidla z 20. storočia, ktoré bude robiť vyhliadkovú jazdu Ružinovom.

Pre náročnejšie trasy a pre indisponovanosť niektorých našich osobností sú pripravené aj dve legendárne mestské vozidla Mini Cooper z ProAssist  Drive, ktoré budú plniť úlohu náhradnej mobility, aby sme obsiahli všetky požadované zásielky.

 

Projekt je realizovaný s podporou Mestskej časti Ružinov, Dom kultúry Cultus,  kolobežiek Tier, slovenského výrobcu bicyklov Dema Bicycles, spoločnosti ProAssist, reštaurácie Planétka, spoločnosti PBR.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona