Simon Cowell: Som hrdý, že budem otcom!

NETKY.SK • 21 August 2013, 11:17 • 2 min
Simon Cowell: Som hrdý, že budem otcom!

BRATISLAVA - Britský hudobný magnát Simon Cowell po niekoľkých týždňoch špekulácií potvrdil, že bude mať dieťa s Lauren Silverman, ktorá je manželkou jeho blízkeho priateľa Andrewa Silvermana. Päťdesiattriročný Cowell to uviedol pre BBC pred slávnostnou premiérou snímky This Is Us o chlapčenskej formácii One Direction.

slovakia

left justify in out

"Som hrdý, že budem otcom. Je to niečo, o čom som predtým nerozmýšľal, ale teraz mám z toho dobrý pocit. Veci v mojom živote sa menia k lepšiemu. Lauren je veľmi výnimočná žena," vyhlásil Cowell, ktorý sa so Silverman zblížil v čase, keď sa jej vzťah s manželom rozpadal. Dvojica sa v súčasnosti rozvádza. Cowell sa následne vyjadril aj k spomínanej snímke, na ktorej sa podieľal ako jeden z producentov, keďže One Direction majú kontrakt s jeho vydavateľstvom Syco Music. "Produkovaním tohto filmu sa mi splnil sen. Ale bez fanúšikov One Direction by sa to nikdy nestalo skutočnosťou. Cítim sa ako hrdý otec," dodal. 

Simon Cowell sa stal verejne známym najmä vďaka jeho úlohe porotcu v súťažiach Pop Idol, The X Factor, Britain's Got Talent a American Idol. Okrem toho je aj vlastníkom televíznej spoločnosti Syco TV, ktorá stojí za projektmi X Factor a Got Talent. Je manažérom medzinárodnej opernej pop-vokálnej skupiny Il Divo, ktorú aj vytvoril. Magazín The Hollywood Reporter ho vo svojom zozname najmocnejších ľudí v televíznom priemysle za rok 2009 zaradil do prvej 50-tky a v rokoch 2004 a 2010 nechýbal v stomiestnom zozname najvplyvnejších ľudí podľa magazínu Time. Magazín Forbes ho zas tento mesiac spolu s americkým rozhlasovým moderátorom Howardom Sternom zaradil na vrchol rebríčka najlepšie platených televíznych osobností. Obaja zarobili od júna 2012 do júna 2013 zhodne po 95 miliónov dolárov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies