Výpredaj Barcelony pokračuje, Kapitán PSG sa presúva do Londýna

NETKY.SK • 2 September 2020, 09:28 • 2 min
Výpredaj Barcelony pokračuje, Kapitán PSG sa presúva do Londýna

BARCELONA/LONDÝN- Po neúspešnej sezóne sa FC Barcelona rozhodla rozpredať svoj káder, nový tréner Koeman sa zbavuje hráčov, ktorý v jeho plánoch na ďalšiu sezónu nefigurujú. Chelsea získala brazílsku hviezdu z PSG.

slovakia

left justify in out

Ivan Rakitič sa presúva do Seville

Chorvátsky legionár Ivan Rakitič mení svoje pôsobisko, v minulej sezóne bol výrazne nespokojný s časom na trávniku a špekulovalo sa o jeho odchode. Finalista majstrovstiev sveta z roku 2018 ostáva v španielsku ale presúva sa do Seville. Sevilla ako už klasicky v posledných rokoch vyhrala Európsku Ligu a posilňuje svoj káder o skúseného chorvátskeho stredopoliara. Ďalším hráčom, ktorý by sa mal z katalánskeho klubu sťahovať je Arturo Vidal. Vidal sa vraj už dohodol na zmluvných podmienkach a mal by posilniť Škriniarov Inter.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Sevilla FC (@sevillafc),

 

Chelsea s ďalšou posilou

Roman Abramovič a jeho Chelsea sa po prestupovom zákaze vrhli na prestupový trh. Ďalšou posilou je 35 ročný Brazílčan Thiago Silva. Kapitán PSG oznámil, že zmluvu v parížskom klube nepredĺži a sťahuje sa do Anglicka. Kapitán Paríža nedokázal vo svojom poslednom zápase doviesť svoj tím k víťazstvu a zdvihnúť nad hlavu trofej Ligy Majstrov. Pre Chelsea je Silva druhá defenzívna posila z Ligue 1, prvou sa stal mladučký stopér z Nice Malang Sarr.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Thiago Silva (@thiagosilva),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies