Sia zverejnila videoklip ku skladbe Big Girls Cry, opäť si v ňom zahrala mladá Maddie Ziegler

NETKY.SK • 2 Apríl 2015, 14:26 • 2 min
Sia zverejnila videoklip ku skladbe Big Girls Cry, opäť si v ňom zahrala mladá Maddie Ziegler

LOS ANGELES - Austrálska speváčka Sia zverejnila prostredníctvom služby YouTube videoklip ku skladbe Big Girls Cry. Novinka je tretím singlom z albumu 1000 Forms of Fear, ktorý 39-ročná rodáčka z Adelaide vydala vlani. Vo videoklipe si opäť zahrala herečka, tanečnica a modelka Maddie Ziegler, ktorá sa predstavila aj v klipoch k predošlým singlom Chandelier a Elastic Heart. Singel Big Girls Cry oficiálne vyjde 18. mája.

slovakia

left justify in out

Interpretka vo februári pritom vyhlásila, že album 1000 Forms Of Fear vydala iba preto, aby naplnila podmienky zmluvy s vydavateľstvom. Úspech nahrávky ju však nakopol k tomu, aby nahrala ďalšie piesne. Sia pre magazín NME navyše prezradila, že už nahrala siedmu štúdiovku, ktorú nazvala This Is Acting.

 

 

Sia Kate Isobelle Furler má na konte šesť štúdiových albumov - OnlySee (1997), Healing Is Difficult (2001), Colour The Small One (2004), Some People Have Real Problems (2008), We Are Born (2010) a spomínaný 1000 Forms Of Fear (2014). Speváčka často spolupracuje s ďalšími interpretmi. S Davidom Guettom sa podieľala na skladbe Titanium a s rapperom Flo Ridom zas na piesni Wild Ones. Napísala tiež niekoľko skladieb pre americkú speváčku Christinu Aguileru alebo hit Diamonds barbadoskej speváčky Rihanny. Sia v minulosti spolupracovala aj s duom Zero 7 či hudobníkom Beckom. V auguste 2014 sa vydala za filmára Erika Andersa Langa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies