Dočasný tréner Slovanu Bratislava končí!

NETKY.SK • 26 Júl 2019, 16:35 • 2 min
Dočasný tréner Slovanu Bratislava končí!

BRATISLAVA - Neprešiel ani týždeň od odvolania hlavného trénera Martina Ševelu a zo Slovana je na odchode už aj jeho dočasný asistent Vladimir Radenkovič. Ako hlavný tréner však nastúpil za mužstvo len v jednom zápase.

slovakia

left justify in out

"V realizačnom tíme Slovana nastali aj vzhľadom na neuspokojivý vstup do sezóny ďalšie zmeny. Po stretnutí s Feronikeli skončil srbský tréner Vladimir Radenkovič a taktiež kondičný tréner Srdjan Zirojevič. Obom ďakujeme za odvedené služby pre Slovan a prajeme všetko dobré v ďalšej kariére," uvádza sa v správe na webe futbalového Slovana.

 

img


Ševelu aj jedného z jeho asistentov Ivana Vrabca vedenie klubu odvolalo po vypadnutí v 1. predkole Ligy majstrov s čiernohorským tímom FK Sutjeska Nikšič. Nastala zmena na trénerskom poste a mužstvo prevzal spomenutý Radenkovič. Počas víkendu sa mu podarilo síce vyhrať prvý súťažný zápas proti nováčikovi FK Pohronie, no v stredu v domácom prvom súboji 2. predkola Európskej ligy 2019/2020 proti kosovskému tímu KF Feronikeli na lavičke Slovana už chýbal.

 

img

 

Z politických dôvodov v tomto súboji nehrali ani dvaja srbskí futbalisti vo farbách slovenského klubu - Aleksandar Čavrič a Dejan Dražič. Slovan viedol tréner rezervy Ján Kozák ml. a práve on bude koučom A-tímu "belasých" aj v sobotu v domácom ligovom súboji proti MFK Zemplín Michalovce.

 

img


V súvislosti s možným novým hlavným koučom Slovana padlo za ostatný týždeň už niekoľko mien vrátane Karla Jarolíma či Vladimíra Weissa st., ktorý dokonca osobne sledoval stredajšie stretnutie klubu v EL. "Vedenie klubu aktuálne rieši otázku trvalého obsadenia pozície hlavného trénera, o vývoji situácie budeme fanúšikov informovať," hlási webová stránka majstra minulého ročníka Fortuna ligy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies