GAMING Humble Bundle „Stand with Ukraine“ ponúkol neuveriteľné množstvo úžasných hier a digitálnych produktov

NETKY.SK • 27 Marec 2022, 16:00 • 2 min
GAMING Humble Bundle „Stand with Ukraine“ ponúkol neuveriteľné množstvo úžasných hier a digitálnych produktov

Misia bola úspešná! Charitatívnu akciu podporili stovky hráčov. Podarilo sa vyzbierať astronomickú sumu na pomoc Ukrajine.

slovakia

left justify in out

Spoločnosť Humble Bundle ohlásila gigantický balík digitálnych produktov, ktorý bol určený pre humanitárne organizácie pracujúce na pomoci tým, ktorých zasiahla ruská invázia na Ukrajine. Charitatívny balík „Stand with Ukraine“ podporilo niekoľko hráčov a celkovo sa im podarilo vyzbierať viac ako 18 miliónov dolárov.

 

img

 

Charitatívny balík obsahoval 125 digitálnych produktov v hodnote viac ako 2 500 USD. Najväčšími hernými highlightmi boli: Back 4 Blood, Metro Exodus, Spyro Reignited Trilogy, Max Payne 3, Satisfactory, Sunset Overdrive, Quantum Break, Fable Anniversary, This War of Mine a mnoho iných hier aj od indie herných vývojárov.

 

 

Balík Stand with Ukraine obsahoval okrem hier aj praktické a zaujímavé softvéry. Ide o vývojárske nástroje, ako napríklad GameMaker Studio 2 Creator, RPG Maker VX a Music Maker EDM Edition. Súčasťou balíka boli aj e-knihy, komixy, kurzy programovania a 3D modely, ktoré môžu byť súčasťou vášho projektu.

 

 

K zakúpeniu balíka bola nastavená minimálna hranica 40 USD, pričom 100 % výnosov pôjde humanitárnym skupinám, ako sú Razom for Ukraine, International Rescue Committee, International Medical Corps, and Direct Relief.

 

Možno vás zaujme: GAMING Indie herný balík na podporu Ukrajiny



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies