Sexi VIDEO: Klip What's My Age Again od Blink 182 má novú verziu v ženskom prevedení

NETKY.SK • 21 Október 2016, 14:56 • 2 min
Sexi VIDEO: Klip  What's My Age Again od Blink 182 má novú verziu v ženskom prevedení

LOS ANGELES – Pamätáte si na odvážny no zároveň veselý klip od kapely Blink 182 k piesni What's My Age Again? z roku 1999? Jeho príbeh sa opäť vrátil, avšak v novej verzii.

slovakia

left justify in out

Americká rocková kapela zverejnila videoklip k piesni She's Out of Her Mind. V remaku namiesto nahých členov kapely vystupujú obnažené slečny, ktoré v „Evinom rúchu“ pobehujú ulicami. Konkrétne ide o internetové celebrity Lele Pons, Hannah Stocking a Vale Genta.

 

Namiesto sexi zdravotnej sestričky sa v klipe zjavil herec Adam Devine.

 

 

Blink-182 fungovali pôvodne v rokoch 1992 až 2005, pričom počas tohto obdobia vydali päť štúdioviek, z ktorých komerčne najúspešnejší bol tretí album Enema Of The State (1999). Pochádzajú z neho hity What's My Age Again?, All The Small Things a Adam's Song. V roku 2005 vydali kompiláciu s jednoduchým názvom Greatest Hits a následne sa na niekoľko rokov odmlčali. Návrat na scénu oznámili vo februári 2009 na 51. udeľovaní cien Grammy a následne vydali šiestu štúdiovku Neighborhoods (2011) a kompiláciu Icon (2013). California je prvým albumom skupiny po tom, ako ju vlani opustil gitarista a spevák Tom DeLonge, ktorého nahradil Matt Skiba z formácie Alkaline Trio.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies