LOVESTREAM 2023 láme rekordy, nenechajte si ujsť najväčší stage, aký doteraz na Slovensku pre festival postavili!

NETKY.SK • 7 August 2023, 11:03 • 2 min
LOVESTREAM 2023 láme rekordy, nenechajte si ujsť najväčší stage, aký doteraz na Slovensku pre festival postavili!

Bratislava zažije fantastický a najväčší festival! Od 18. do 20. augusta vypukne na letisku vo Vajnoroch druhý ročník festivalu LOVESTREAM. Počas troch dní vystúpia svetoznáme mená Imagine Dragons na mená ako The Killers, Editors, Jason Derulo, Martin Garrix či Rag’n‘Bone Man. LOVESTREAM bude mať najväčší stage, aký doteraz na Slovensku pre festival postavili!

slovakia

left justify in out

Organizátori robia všetko preto, aby bol festival čo najlepší a najzaujímavejší. Na festivale vystúpia DJ HARDWELL, dvakrát ocenený ako svetový DJ roka, americká rocková skupina THE KILLERS a tento rok štvrtýkrát ocenený DJ roka č. 1 Martin Garrix. 

Osobitne zaujímavá bude nedeľa, kedy to roztočia headlineri - jedna z najžiadanejších kapiel súčasnosti Imagine Dragons.

O tento deň je medzi návštevníkmi extrémny záujem, už teraz sa počet predaných vstupeniek blíži k 50-tim tisícom a predaj stále pokračuje. Takže je jasné, že v nedeľu čaká návštevníkov festivalu najväčšia show na Slovensku. Fanúšikovia budú mať kapelu na dosah ruky! „Imagine Dragons si dokonca pochvaľujú zabezpečenie vystúpenia a podmienky na festivale. Manažment kapely je nadšený zo stageu, na ktorom vystúpi. Dokonca si vyžiadali aj dodatočné mólo k pódiu, ktoré má mať až 30 metrov,“ vysvetľujú organizátori festivalu. Vybavenie festivalu LOVESTREAM je naozaj impozantné. Hlavný stage, ktorého autorom je Rudo Tuček, bude najväčší, aký doteraz na Slovensku pre festival postavili! Má šírku 65 metrov, výšku 19 metrov a použijú naň 250 špeciálnych svetiel, vyše 20 laserov a špeciálne pyrotechnické efekty. Vďaka tomu si to budú môcť dokonale užiť aj diváci. Množstvo a kombinácia svetla, zvukových systémov, LED obrazoviek a vizuálnych efektov zabezpečí fantastický audiovizuálny zážitok!
Verím, že sme potešili viacerých slovenských fanúšikov. Za veľkými menami už nemusia cestovať, ale vychutnať si ich doma na Slovensku,“ pozýva zakladateľka a organizátorka festivalu Silvia Nemčovičová.
 Okrem svetovej hudby sa môžu návštevníci zabaviť aj v troch zónach – v ART zóne, v zóne pre deti, na cvičisku, na kolotočoch a aj na troch pódiách. Ďalšou super zaujímavosťou bude MINISTRY OF FUN STAGE TENT. 

Je to najväčší stan v Európe, ktorý má kapacitu až 15 tisíc ľudí. Práve v ňom bude mega párty až do tretej hodiny ráno. Stan bude vybavený neuveriteľnou technológiou od Ministry Rental Service, ktorá doslova sťahuje svoj vychytený a najmodernejší klub Ministry of Fun do Vajnor na letisko! Môžete sa tešiť na vystúpenia svetových interpretov ako sú Adriatique, Orkun Bozdemir & Aksak, Gryffin, Mustee, Dave&Emty či Milan Lieskovský. Viac informácií nájdete na www.lovestream.sk a www.ticketportal.sk



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
NK Factory
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies