Sexi muži, ktorým príroda príliš centimetrov na výške nenadelila

NETKY.SK • 17 December 2016, 15:43 • 2 min
Sexi muži, ktorým príroda príliš centimetrov na výške nenadelila

BRATISLAVA - V televízii vyzerajú ako sexi vysokí muži, pravda je však iná. Týchto päť známych mužov sa svojou výškou príliš chváliť nemôže.

slovakia

left justify in out

Bruno Mars

Americký spevák, textár, tanečník a producent sa narodil na Havaji. Matka tanečnica, otec muzikant, gény sa skrátka nezaprú. Keď Bruno na parkete rozvlní svojich 165 centimetrov výšky, ctiteľky idú do kolien.

 

obrazok

Tom Cruise

Celým menom Thomas Cruise Mapother IV. je jeden z najúspešnejších hercov a scenáristov. V mladosti sa usiloval o to, aby sa stal katolíckym kňazom. Jeho 170 cm bolo výhodou najmä vo filme Top Gun, kde sa pohodlne zmestil do stíhačky.

 

obrazok

Usher

Na javisku možno tento tanečník a choreograf budí dojem sebavedomého muža, rozhodne však nepatrí k najvyšším VIP hviezdam. Asi preto si najíma na svoje vystúpenia o niečo menších tanečníkov, aby svoju výšku 172 centimetrov trochu zamaskoval.

 

obrazok

Daniel Radcliffe

Daniel so svojimi 165 centimetrami ohromil množstvo režisérov a producentov. Momentálne ide z role do role a získal si srdcia miliónov fanúšičiek.

 

obrazok

Jason Statham

Rodák z Veľkej Británie v lete oslávi okrúhlu päťdesiatku. Bývalý model a skokan do vody dokonca pretekal aj na olympiáde. Hrdina akčných snímok si na svoju šírku vďaka svalovej hmote nemôže sťažovať, ale s výškou to také svetlé nie je, má 175 cm.


obrazok




 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies