Sevilla vyradila Rím, postupuje aj Leverkusen

NETKY.SK • 7 August 2020, 16:48 • 2 min
Sevilla vyradila Rím, postupuje aj Leverkusen

NEMECKO - Šlágrom osemfinále Európskej ligy bol duel medzi španielskou Sevillou a talianskym AS Rímom. Spolu so Španielmi sa z víťazstva tešili aj Leverkusen , Basilej a Wolverhampton.

slovakia

left justify in out

Sevilla otvorila skóre krásnym gólom Reguliona

Rimania prvýkrát kapitulovali v 22. minúte, keď sa Reguilon prehnal ich defenzívou a skóroval medzi nohy brankára Lopeza - 1:0. V 44. minúte po rýchlom brejku zvýšil náskok španielskeho tímu En Nesyri - 2:0. Hráči AS sa po prestávke pokúsili o strelenie kontaktného gólu, Mchitarjan a Džeko však tesne minuli bránku. V 74. minúte systém VAR neuznal pre ofsajd presný zásah stopéra Sevilly Koundeho, jeho tím si však víťazstvo a postup ustrážil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Sevilla FC (@sevillafc),

 

Leverkusen si postup postrážil

Nemecký tím zvládol odvetu proti Glasgowu Rangers, do ktorej si priniesol náskok 3:1 a doma spečatil postup výhrou 1:0. V úvodnom dejstve mali "farmaceuti" navrch, ale boli nepresní v koncovke, keď ani jeden z ich ôsmich streleckých pokusov nemieril medzi žrde. Až v 51. minúte sa po ideálnej prihrávke za chrbát hosťujúcich obrancov presadil Diaby - 1:0. Leverkusen neprikrášlil víťazstvo, keď nepremenil ďalšie dobré príležitosti na skórovanie. V ďalšom kole ich čaká taliansky gigant so slovenským reprezentantom Milanom Škriniarom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Bayer 04 Leverkusen (@bayer04fussball),

 

Gól mexického matadora zariadil výhru Wolves

Anglický tím, ktorý bol na jeseň v skupinovej fáze súper slovenského šampióna ŠK Slovan Bratislava, po remíze 1:1 na pôde Olympiakosu Pireus zdolal gréckeho protivníka doma 1:0. Jediný gól strelil v 9. minúte z jedenástky Raul Jimenez.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Wolves (@wolves),

 

Basilej si postrážil trápiaci sa Frankfurt

Švajčiari zdolali Eintracht Frrankfurt v oboch zápasoch, 3:0 vonku a 1:0 v domácej odvete. V boji o semifinále ich čaká Šachtar Doneck. Frankfurt po cenných stratách ako sú Rebič a Jovič sa ani z ďaleka nevie priblížiť výkonom z predošlých sezón a tento rok sa lúči aj s Európskou ligou, určite skôr ako si nemecký tím predstavoval.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona