Bratislava bude hostiť Radu OBSE, dopravu čakajú obmedzenia

NETKY.SK • 3 December 2019, 09:12 • 2 min
Bratislava bude hostiť Radu OBSE, dopravu čakajú obmedzenia

BRATISLAVA - Počas zasadania Rady OBSE v Bratislave vodiči musia od stredy (4.12.) do piatka (6.12.) počítať s dopravnými obmedzeniami. Informovala o tom hovorkyňa Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

slovakia

left justify in out

Neplánuje sa žiadna úplná uzávera komunikácií, no čiastočne obmedzená bude doprava počas presunov delegácií medzi jednotlivými objektmi. Teda medzi Letiskom M. R. Štefánika, hraničným priechodom Jarovce – Kittsee, Inchebou, miestami ich ubytovania, Bratislavským hradom a ministerstvom zahraničných vecí.

 

img

 

Všetky delegácie budú sprevádzané vozidlami označenými príslušnosťou k Policajnému zboru s výstražnými a zvukovými zariadeniami. Na dôležitých križovatkách a dopravných uzloch budú premávku pri presune delegácií usmerňovať a riadiť dopravní policajti.

 

img

 

V stredu (4. 12.) medzi 18.00 h až 19.30 h bude premávka obmedzená na diaľničnom obchvate v úseku od letiska, na Einsteinovej ulici, Moste SNP, na Námestí armádneho generála Ľ. Svobodu, Vajanského nábreží k hotelom v centre mesta, ako aj na Trnavskej ceste a následne na Staromestskej ulici, Hodžovom námestí a Štefánikovej ulici smerom k Ministerstvu zahraničných vecí SR.

 

img

 

Vo štvrtok (5. 12.) budú obmedzenia medzi 8.30 h a 10.00 h pri presune delegácii z hotelov z centra mesta do Incheby. V popoludňajších hodinách po trase z Incheby na letisko M. R. Štefánika a na jednotlivé hotely. Následne v čase od 18.45 h do 19.30 h po trase z hotelov na Bratislavský hrad najmä cez Staromestskú ulicu, Hodžovo námestie a Palisády.

 

img

 

V piatok (6.12.) treba počítať s obmedzeniami v čase medzi 9.15 h a 10.00 h opäť pri presune delegácii z hotelov z centra mesta do Incheby a v popoludňajších hodinách po 13.30 h na trase z Incheby na letisko M. R. Štefánika.

 

img

 

"Po prejazde delegácií bude zabezpečené urýchlené obnovenie cestnej premávky s dôrazom na sprejazdnenie križovatiek, urýchlené vyprázdnenie jazdných smerov, ktoré boli v dôsledku prejazdu delegácie obmedzené v jazde," informuje polícia. Účastníkov cestnej premávky žiada, aby pri prejazde uvedenými úsekmi zvýšili pozornosť a riadili sa pokynmi policajtov.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies