Severná a Južná Karolína bojujú s počasím: Kvôli búrkam museli zrušiť viaceré lety

NETKY.SK • 16 Apríl 2018, 7:40 • 2 min
Severná a Južná Karolína bojujú s počasím: Kvôli búrkam museli zrušiť viaceré lety

CHARLOTTE - Americké štáty Severná a Južná Karolína bojujú s búrkami, v dôsledku ktorých museli presunúť niekoľko letov.

slovakia

left justify in out

Približne 75-tisíc domácností a obchodov bolo tiež v nedeľu popoludní bez elektrickej energie. Úrady hlásia aj množstvo spadnutých stromov.

 

Letisko v meste Charlotte v Severnej Karolíne prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter uviedlo, že zastavilo prevádzku a zamestnanci riadenia letovej prevádzky museli opustiť pracovisko vo veži. Tieto obmedzenia však neskôr zrušili.

Podľa Národnej meteorologickej služby (NWS) videli neďaleko mesta Greensboro v Severnej Karolíne tornádo. Vietor tam zničil najmenej sedem domov a tiež časť školy. Nehlásia však žiadne obete.

Úrady v Lexington County v Južnej Karolíne zverejnili fotografiu poškodeného domu a meteorológovia informovali o zničenej streche na poľnohospodárskej budove.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona