Ševela a Kleščík sa zhodli: Rapid je prijateľný súper

NETKY.SK • 5 August 2016, 14:09 • 2 min
Ševela a Kleščík sa zhodli: Rapid je prijateľný súper

TRENČÍN - Reakcie z tábora AS Trenčín na piatkový žreb play off o postup do skupinovej fázy futbalovej Európskej ligy UEFA 2016/2017, ktorý slovenskému majstrovi prisúdil rakúsky Rapid Viedeň:

slovakia

left justify in out

Martin Ševela, tréner Trenčína: "So žrebom môžem vyjadriť spokojnosť, mojím tipom bol práve Rapid. Ide o prijateľného súpera z pohľadu výkonnosti i cestovania. Nemusíme na pôdu protivníka letieť, takže sa naskytne príležitosť aj na výjazd pre fanúšikov. Neželal som si BATE Borisov a Olympiakos Pireus, okrem Rapidu by som bral tiež FC Midtjylland. Čaká na nás čerstvá skúsenosť, poznatky z predkôl Ligy majstrov teraz musíme zužitkovať aj na novom štadióne Rapidu."

 

Peter Kleščík, kapitán Trenčína: "Z možných oponentov sme dostali jedného z prijateľnejších. Tešíme sa na zážitok v novom domovskom stánku Rapidu. Vo Viedni pôsobí brankár Ján Novota, preňho to bude pikantnejšia konfrontácia, keďže narazí na slovenský tím. Tréneri nám poskytnú dostatok informácií, za Rapid hrá aj útočník Matej Jelič, ktorého poznáme zo súbojov s MŠK Žilina. Nemáme pred sebou nič jednoduché, ale žreb nám prisúdil prekonateľného súpera."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies