Serie A: Neapol dominuje, Lazio iba s remízou

NETKY.SK • 24 September 2021, 10:42 • 2 min
Serie A: Neapol dominuje, Lazio iba s remízou

TALIANSKO – Neapol je zatiaľ jediným tímom v Serii A, ktorý ešte nestratil žiaden bod. V zápasoch 5. kola zdolal domácu Sampdoriu rozdielom triedy 4:0.

slovakia

left justify in out

Osimhen ukazuje svoj potenciál!

Nigérísky útočník prestúpil do Neapolu na začiatku minulej sezóny za prekvapivo vysokú čiastku 70 miliónov euro. V sezóne 2020/2021 často bojoval so zraneniami a nemal toľko možností sa poriadne rozohrať a ukázať čoho je schopný.

 

V minulej sezóne sa trafil 10-krát, teraz má na konte už 3 góly po 5. odohratých kolách a spoločne s ním šlape Neapol na jednotku. 

 

img

 

Zatiaľ bez straty bodu!

Neapol pred začiatkom sezóny nepatril medzi tých najväčších favoritov na titul a mnohí experti ho spájali s tým, že maximálne sa dostanú do top 4. 

 

Zatiaľ Spallettiho zverenci predvádzajú famózne výkony, so skóre 15:2 figurujú na samotnom čele tabuľky s maximálnym počtom potom z 5. odohratých kôl. 

 

Sampodria naopak mala náročný vstup do sezóny, zápas s Neapolom bol pre Sampdoriu už 3. zápas proti súperovi zo "siedmych sestier". 

 

Do prvej šance zápasu sa v úvode zápasu dostal Osimhen, ale jeho strelu vychytal Audero. Prvý gól Neapolu prišiel až po šikovnom centri Insigneho na Osimhena, ktorého slabšie zakončenie neudržal brankár Audero

 

Neapol pokračoval v ofenzívnej snahe a v 39. minúte sa krásnou technickou strelou presadil Fabián Ruíz. Druhý polčas pokračoval v rovnakom podaní ako aj ten prvý, Neapol dominoval hru a ďalšie góly boli len otázkou času.

 

img

 

V 50. minúte využil Lozanovú spätnú prihrávku Osimhen a tentokrát razantne prekonal Audera a zvýšil na 3:0. Po identickej prihrávke Lozana na Zielinského spečatil Poliak výsledok zápasu na pohodových 4:0 pre Neapol.

 

Ďalšie zápasy 5. kola Serie A:

Turín 1:1 Lazio Rím

AS Rím 1:0 Udinese Calcio

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona