Šesť európskych festivalov, ktoré treba zažiť (časť 2)

NETKY.SK • 29 Január 2020, 13:42 • 2 min
Šesť európskych festivalov, ktoré treba zažiť (časť 2)

Slnko, skvelá atmosféra, hudba, priatelia, zábava. Letné festivaly sú miesto, kde všetko toto môžete zažiť. My sme pre vás vybrali 6 tých najlepších, ktoré ponúkajú skvelý lineup a netreba za nimi cestovať za veľkú mláku. V druhej časti článku vám predsavíme festivaly konajúce sa v Nemecku, Česku a Anglicku.

slovakia

left justify in out

Wireless Festival Frankfurt/London

Rap, Hip-hop, Trap. Tieto žánre nájdete na festivale Wireless, ktorý každoročne prebieha v Londýne a v nemeckom Frankfurte. Nedávno zosadil hudobný žáner rap z prvenstva rock, ktorý patril medzi najobľúbenejšie hudobné štýly od minulého storočia. Rapoví interpreti patria medzi tých najvyhľadávanejších, a práve na festivale Wireless nájdete drvivú väčšinu z nich. V lete 2019 vystúpili vo Frankfurte Travis Scott, Cardi B, Migos, G-Easy, J Balvin, Ufo 361 a mnoho ďalších, čo vytvorilo neuveriteľnú atmosféru. Cenovo sa festival dá prirovnať Szigetu. Za veľké pivo zaplatíte niekoľko eur, na čo sa treba pripraviť. Napriek tomu sa vstupné na samotný festival od ostatných nelíši. Lineup na 2020 vyzerá zatiaľ nasledovne: Asap Rock, Meek Mill, Young Thug, Tyga, Loredana a ďalší.

 

Aktuálna cena lístka: 149EUR/2 dni vo Frankfurte

                                   242EUR/ 3 dni v Londýne

Dátum: 3.-5. júl 2020 Londýn

              10.-11. júl Frankfurt

 

 

Rock am Ring & Rock im Park Mendig and Nürnberg

Ak milujete tvrdú hudbu, nemecký festival Rock am Ring & Rock im Park je ako stvorený pre vás. Počas dvoch dní si môžete užiť tých najlepších interpretov rockovej hudby ako System of a Down, Green Day, VolBeat, Korn, The Offspring, Disturbed, Broilers a mnoho ďalších.

 

Aktuálna cena lístka: 194EUR/ 2 dni

Dátum: 5.-6. jún 2020

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Rock am Ring (@rockamringofficial),

 

Let it Roll Milovice

Najväčší drum and bassový festival na svete sa koná u našich českých bratov v meste Milovice. Festival prvý krát prebehol v roku 2002, kedy sa pražské továrenské haly stali najnavštevovanejšími miestami Českej republiky. Na akcii vystupujú svetoví DnB Dj-s, ktorých predstavenia sú doplnené o neuveriteľné svetelné shows. Festival je známy aj veľkolepým pódiom, ktoré ma každý rok jedinečný dizajn. Fanúšici hudby s rýchlejším BPM sa najviac tešia na "opening shows", na ktorých sa podieľa viacero producentov.

 

Aktuálna cena lístka: 103EUR/ 3 dni

Dátum: 30. júl .-01. august 2020

 

Ďalšie zaujímavé festivaly nájdete v článku "Šesť európskych festivalov, ktoré treba zažiť (časť 1)" 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa LET IT ROLL (@letitrollfestival),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Gabriela Nagyova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies