Brutálny útok v Bardejove: 82-ročná žena zomrela a 86-ročný muž hospitalizovaný, podozrivú ženu zadržala polícia

NETKY.SK • 27 November 2023, 11:45 • 2 min
Brutálny útok v Bardejove: 82-ročná žena zomrela a 86-ročný muž hospitalizovaný, podozrivú ženu zadržala polícia

BARDEJOV - V piatok došlo v obci pri Bardejove k brutálnemu útoku na 82-ročnú ženu a 86-ročného muža. Žena podľahla zraneniam, muž je v nemocnici. Podozrivá je 25-ročná žena, ktorá bola umiestnená do cely policajného zaistenia. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie, a polícia pokračuje v intenzívnej práci na prípade.

slovakia

left justify in out

piatok (24.11.2023) dopoludnia došlo  v jednej z bardejovských obcí k brutálnemu napadnutiu 82 ročnej ženy a 86 ročného  muža.  Útok bol natoľko závažný, že napadnutá žena zraneniam podľahla, muž je hospitalizovaný v nemocnici.  Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove sa prípadom začal okamžite zaoberať, bolo začaté trestné stíhanie vo veci  obzvlášť závažného zločinu vraždy v časti dokonanom a v časti spáchanom v štádiu pokusu.  

 

Po tomto  čine   bola zadržaná osoba podozrivá zo spáchania skutku, išlo o 25 ročnú ženu, ktorá bola umiestnená do cely policajného zaistenia.  Krajským vyšetrovateľom bola získaná dostatočná dôkazná situácia, ktorá mu umožnila z uvedeného zločinu vzniesť  obvinenie  zadržanej mladej žene.  Bolo preukázané, že v rodinnom dome opakovane nožom napadla  staršieho muža i ženu.  Vyšetrovateľom bol spracovaný podnet na podanie návrhu na vzatie obvinenej ženy do väzby.  Polícia na prípade aj naďalej intenzívne pracuje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Tlačový odbor MV SR / KR PZ Prešov, Foto: TASR / Jaroslav Novák (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies