Sersen podpísal ročný kontrakt so Spartou Praha

NETKY.SK • 7 Jún 2011, 09:34 • 2 min
Sersen podpísal ročný kontrakt so Spartou Praha

Sersen podpísal ročný kontrakt so Spartou Praha

slovakia

left justify in out

img

Slovenský hokejista Michal Sersen bude v novej sezóne obliekať dres pražskej Sparty. S vedením klubu z českej metropoly podpísal obranca ročný kontrakt.
      "Sparta má v hokejovej Európe zvuk a je to určite dobrý tím. Mojou motiváciou je predvádzať dobré výkony a pomôcť tak k tomu, aby nadchádzajúca sezóna bola pre klub úspešnejšia ako minulá," povedal pre portál hokej.cz bek, ktorý v minulom ročníku pôsobil v Kontinentálnej hokejovej lige v službách Avtomobilistu Jekaterinburg. "Michal je komplexným obrancom s dobrými fyzickými parametrami. Jeho využiteľnosť je v presilovke, ale aj v oslabení. V našej hre by tiež mal zaistiť väčšiu agresivitu," tešil sa na novú posilu aj kouč Sparty Josef Jandač.
      Slovenský reprezentant, ktorý sa po základných skupinách uplynulých MS dostal aj do zostavy Slovenska, v minulosti hrával aj za Slovan Bratislava, či v quebeckej juniorskej lige za Rimouski. V roku 2004 ho draftoval Pittsburgh, neskôr práva naňho získala Tampa Bay, no v zámorskej profilige zatiaľ šancu nedostal.
      Spoločne s ním do Sparty putuje aj Jaroslav Kasík, ktorý naposledy hral za Poprad.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies